Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

Hylo-Gel

Komfortdroppar - Ursapharm

Hylo-Gel
  • Hylo-Gel thumbnail

189 kr

(2 betyg)

Specifikation

Tillverkare
Ursapharm
Linstyp
Komfortdroppar
Förpackningsstorlekar
10ml
Konserveringsmedel
Nej
Innehåll
En steril, fosfatfri lösning utan konserveringsmedel innehållande natriumhyaluronat 2 mg/ml, citratbuffert, sorbitol och vatten.
Hållbarhet öppnad förpackning
6 månader

Mer om produkten

Hylo-gel är ögondroppar för dig som har ihållande besvär med torra ögon.

Hylo-Gel är ett perfekta för dig som drabbas av ihållande torrhetssymptom till följd av att du bär linser. Det här är långtidsverkande ögondroppar som snabbt lindrar dina besvär. Hylo-Gel kommer i en liten och smidig förpackning på 10ml som du kan ta med överallt. När dina ögon känns torra är det bara att applicera Hylo-Gel på dem för att snabbt återfå en behaglig känsla. Hydro-gel innehåller inga konserveringsmedel och kan därför användas tillsammans med alla typer av kontaktlinser.

Trots att Hylo-Gel har en gel-liknade konsistens, har den ingen negativ påverkan på din synskärpa. Hylo-Gel innehåller en hög koncentration av hyalursyra som ger en långvarig lindring för dina ögon, utan att det påverkar din syn. Hyaluronsyra är ett naturligt ämne som återfinns i våra ögon, där det hjälper till att fukta, smörja och skydda ögats yta. Det kan även hjälpa till att läka små sår som uppstått till följd av torrhet i ögonen.

Problem med torra ögon kan bero på många saker. En faktor som spelar in är åldern, då tårproduktionen ofta avtar med åren. Torra inomhusmiljöer och arbete framför bildskärm kan vara andra anledningar. Med Hylo-Gel kan du enkelt komma runt dessa besvär. Det här är ögondroppar som kan förenkla din vardag genom att göra ditt linsbärande behagligt och skönt. Ta hand om dina ögon genom att köpa Hylo-Gel här på LensWay.

Dosering och användning:

Hylo-Gel är ögondroppar i en unik flaska. Du håller flaskan över ögat och genom ett snabbt tryck kommer en exakt doserad droppe fram. Rekommenderad dos är 1 droppe, 3-4 gånger dagligen. Hylo-Gel är skonsam mot ögat och behandlingstiden är obegränsad.

Öppnad förpackning ska förbrukas inom 6 månader, därefter ska överbliven vätska kastas. För att undvika att smuts kommer i kontakt med vätskan bör du inte röra flaskans mynning med fingrar eller andra föremål.

Produktbetyg

(2 betyg)

4.0
2

Kan verkligen rekommendera den här till alla som har torra ögon. Synd den är så dyr bara..

Mycket bra! Jag har letat efter länge droppar som passsr mig. Jag har mycket torra ögon och använder det hela tiden,

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.