Gå till kassa
  20%
  Hylo-Gel

  Hylo-Gel

  Komfortdroppar 10 ml - Ursapharm

  189 kr151 kr

  Specifikation

  Tillverkare
  Ursapharm
  Linstyp
  Komfortdroppar
  Förpackningsstorlekar
  10ml
  Konserveringsmedel
  Nej
  Innehåll
  En steril, fosfatfri lösning utan konserveringsmedel innehållande natriumhyaluronat 2 mg/ml, citratbuffert, sorbitol och vatten.
  Hållbarhet öppnad förpackning
  6 månader

  Mer om produkten

  Hylo-gel är ögondroppar för dig som har ihållande besvär med torra ögon.

  Hylo-Gel är ett perfekta för dig som drabbas av ihållande torrhetssymptom till följd av att du bär linser. Det här är långtidsverkande ögondroppar som snabbt lindrar dina besvär. Hylo-Gel kommer i en liten och smidig förpackning på 10ml som du kan ta med överallt. När dina ögon känns torra är det bara att applicera Hylo-Gel på dem för att snabbt återfå en behaglig känsla. Hydro-gel innehåller inga konserveringsmedel och kan därför användas tillsammans med alla typer av kontaktlinser.

  Trots att Hylo-Gel har en gel-liknade konsistens, har den ingen negativ påverkan på din synskärpa. Hylo-Gel innehåller en hög koncentration av hyalursyra som ger en långvarig lindring för dina ögon, utan att det påverkar din syn. Hyaluronsyra är ett naturligt ämne som återfinns i våra ögon, där det hjälper till att fukta, smörja och skydda ögats yta. Det kan även hjälpa till att läka små sår som uppstått till följd av torrhet i ögonen.

  Problem med torra ögon kan bero på många saker. En faktor som spelar in är åldern, då tårproduktionen ofta avtar med åren. Torra inomhusmiljöer och arbete framför bildskärm kan vara andra anledningar. Med Hylo-Gel kan du enkelt komma runt dessa besvär. Det här är ögondroppar som kan förenkla din vardag genom att göra ditt linsbärande behagligt och skönt. Ta hand om dina ögon genom att köpa Hylo-Gel här på LensWay.

  Dosering och användning:

  Hylo-Gel är ögondroppar i en unik flaska. Du håller flaskan över ögat och genom ett snabbt tryck kommer en exakt doserad droppe fram. Rekommenderad dos är 1 droppe, 3-4 gånger dagligen. Hylo-Gel är skonsam mot ögat och behandlingstiden är obegränsad.

  Öppnad förpackning ska förbrukas inom 6 månader, därefter ska överbliven vätska kastas. För att undvika att smuts kommer i kontakt med vätskan bör du inte röra flaskans mynning med fingrar eller andra föremål.

  Produktbetyg