Gå till kassa
   Hylo-Gel
   196 kr157 kr
   20%
   Hylo-Gel
   • Hylo-Gel thumbnail
   • Hylo-Gel thumbnail

   Hylo-Gel

   Ögondroppar 10 ml - Ursapharm

   196 kr157 kr

   Specifikation

   Tillverkare
   Ursapharm
   Typ
   Ögondroppar
   Förpackningsstorlekar
   10ml
   Konserveringsmedel
   Nej
   Innehåll
   En steril, fosfatfri lösning utan konserveringsmedel innehållande natriumhyaluronat 2 mg/ml, citratbuffert, sorbitol och vatten.
   Hållbarhet öppnad förpackning
   6 månader

   Mer om produkten

   Hylo-gel är ögondroppar för dig som har ihållande besvär med torra ögon.

   Hylo-Gel är ett perfekta för dig som drabbas av ihållande torrhetssymptom till följd av att du bär linser. Det här är långtidsverkande ögondroppar som snabbt lindrar dina besvär. Hylo-Gel kommer i en liten och smidig förpackning på 10ml som du kan ta med överallt. När dina ögon känns torra är det bara att applicera Hylo-Gel på dem för att snabbt återfå en behaglig känsla. Hydro-gel innehåller inga konserveringsmedel och kan därför användas tillsammans med alla typer av kontaktlinser.

   Trots att Hylo-Gel har en gel-liknade konsistens, har den ingen negativ påverkan på din synskärpa. Hylo-Gel innehåller en hög koncentration av hyalursyra som ger en långvarig lindring för dina ögon, utan att det påverkar din syn. Hyaluronsyra är ett naturligt ämne som återfinns i våra ögon, där det hjälper till att fukta, smörja och skydda ögats yta. Det kan även hjälpa till att läka små sår som uppstått till följd av torrhet i ögonen.

   Problem med torra ögon kan bero på många saker. En faktor som spelar in är åldern, då tårproduktionen ofta avtar med åren. Torra inomhusmiljöer och arbete framför bildskärm kan vara andra anledningar. Med Hylo-Gel kan du enkelt komma runt dessa besvär. Det här är ögondroppar som kan förenkla din vardag genom att göra ditt linsbärande behagligt och skönt. Ta hand om dina ögon genom att köpa Hylo-Gel här på LensWay.

   Dosering och användning:

   Hylo-Gel är ögondroppar i en unik flaska. Du håller flaskan över ögat och genom ett snabbt tryck kommer en exakt doserad droppe fram. Rekommenderad dos är 1 droppe, 3-4 gånger dagligen. Hylo-Gel är skonsam mot ögat och behandlingstiden är obegränsad.

   Öppnad förpackning ska förbrukas inom 6 månader, därefter ska överbliven vätska kastas. För att undvika att smuts kommer i kontakt med vätskan bör du inte röra flaskans mynning med fingrar eller andra föremål.

   Produktbetyg