Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Hylo-Care

  Komfortdroppar - Ursapharm

  Hylo-Care
  • Hylo-Care thumbnail

  189 kr

  Specifikation

  Tillverkare
  Ursapharm
  Linstyp
  Komfortdroppar
  Förpackningsstorlekar
  10ml
  Konserveringsmedel
  Nej
  Innehåll
  En steril lösning fri från konserveringsmedel med 1g/ml natriumhyaluronat, dexpantenol, en citratbuffert och vatten.
  Hållbarhet öppnad förpackning
  6 månader

  Mer om produkten

  Hylo-Care är ögondroppar tillverkade specifikt för dig som använder kontaktlinser.

  Hylo-Care är ett idealiskt komplement för dig som använder linser. Det här är nämligen ögondroppar som är designade till att fukta och vårda trötta ögon hos de som bär kontaktlinser. Hylo-Care levereras i en smidig och praktisk flaska på 10ml som du kan ta med dig överallt. När dina ögon och linser känns torra är det bara att droppa lite Hylo-Care på dem för att snabbt återfå en behaglig känsla. Hydro-Care innehåller inga konserveringsmedel och kan därför användas tillsammans med alla typer av kontaktlinser.

  Orsaken till torra ögon kan vara flera, du kanske rör dig mycket i torra inomhusmiljöer. Eller du kanske spenderar dagarna framför en datorskärm, i vilket fall är ögondroppar som Hylo-Care då en räddare i nöden.

  En annan sak som gör Hylo-Care till en vinnare är att den innehåller dexpantenol, vilket är en B-vitamin som påskyndar läkningen av mildare skador i ögat. Dessa ögondroppar innehåller hyaluronsyra, vilket är ett naturligt ämne som finns i våra ögon. Hyaluronsyra är ett ämne som hjälper till att fukta, smörja och skydda ögats yta. Även hyalonsyra hjälper till att läka små sår som uppstått till följd av torrhet i ögonen.

  Ögondroppar som Hylo-Care är som sagt ett oslagbart komplement för dig som använder linser, det smidiga format gör att du kan ta med dig flaskan överallt. Ta hand om dina ögon och köp Hylo-Care här på LensWay till billigt pris.

  Dosering och användning:

  Hylo-Care är ögondroppar i en unik flaska. Du håller flaskan över ögat och genom ett snabbt tryck kommer en exakt doserad droppe fram. Rekommenderad dos är 1 droppe, 3-4 gånger dagligen. Hylo-Care är skonsam mot ögat och behandlingstiden är obegränsad.

  Öppnad förpackning ska förbrukas inom 6 månader, därefter ska överbliven vätska kastas. För att undvika att smuts kommer i kontakt med vätskan bör du inte röra flaskans mynning med fingrar eller andra föremål.

  Kommentera och betygsätt Hylo-Care

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (0 betyg)

  Safe e-commerce
  Certifierad av
  Trygg E-Handel

  Hitta dina linser här