Gå till kassa
   Hylo-Care
   199 kr159 kr
   20%
   Hylo-Care
   • Hylo-Care thumbnail
   • Hylo-Care thumbnail

   Hylo-Care

   Ögondroppar 10 ml - Ursapharm

   199 kr159 kr

   Specifikation

   Tillverkare
   Ursapharm
   Typ
   Ögondroppar
   Förpackningsstorlekar
   10ml
   Konserveringsmedel
   Nej
   Innehåll
   En steril lösning fri från konserveringsmedel med 1g/ml natriumhyaluronat, dexpantenol, en citratbuffert och vatten.
   Hållbarhet öppnad förpackning
   6 månader

   Mer om produkten

   Hylo-Care är ögondroppar tillverkade specifikt för dig som använder kontaktlinser.

   Hylo-Care är ett idealiskt komplement för dig som använder linser. Det här är nämligen ögondroppar som är designade till att fukta och vårda trötta ögon hos de som bär kontaktlinser. Hylo-Care levereras i en smidig och praktisk flaska på 10ml som du kan ta med dig överallt. När dina ögon och linser känns torra är det bara att droppa lite Hylo-Care på dem för att snabbt återfå en behaglig känsla. Hydro-Care innehåller inga konserveringsmedel och kan därför användas tillsammans med alla typer av kontaktlinser.

   Orsaken till torra ögon kan vara flera, du kanske rör dig mycket i torra inomhusmiljöer. Eller du kanske spenderar dagarna framför en datorskärm, i vilket fall är ögondroppar som Hylo-Care då en räddare i nöden.

   En annan sak som gör Hylo-Care till en vinnare är att den innehåller dexpantenol, vilket är en B-vitamin som påskyndar läkningen av mildare skador i ögat. Dessa ögondroppar innehåller hyaluronsyra, vilket är ett naturligt ämne som finns i våra ögon. Hyaluronsyra är ett ämne som hjälper till att fukta, smörja och skydda ögats yta. Även hyalonsyra hjälper till att läka små sår som uppstått till följd av torrhet i ögonen.

   Ögondroppar som Hylo-Care är som sagt ett oslagbart komplement för dig som använder linser, det smidiga format gör att du kan ta med dig flaskan överallt. Ta hand om dina ögon och köp Hylo-Care här på LensWay till billigt pris.

   Dosering och användning:

   Hylo-Care är ögondroppar i en unik flaska. Du håller flaskan över ögat och genom ett snabbt tryck kommer en exakt doserad droppe fram. Rekommenderad dos är 1 droppe, 3-4 gånger dagligen. Hylo-Care är skonsam mot ögat och behandlingstiden är obegränsad.

   Öppnad förpackning ska förbrukas inom 6 månader, därefter ska överbliven vätska kastas. För att undvika att smuts kommer i kontakt med vätskan bör du inte röra flaskans mynning med fingrar eller andra föremål.

   Produktbetyg