Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

EasySept

Linsvätska - Bausch & Lomb

EasySept
  • EasySept thumbnail

49 kr

(2 betyg)

Specifikation

Tillverkare
Bausch & Lomb
Linstyp
Linsvätska
Konserveringsmedel
Nej
Etui medföljer
Ja

Mer om produkten

EasySept är en kontaktlinsvätska utan konserveringsmedel som används för desinficering och förvaring av mjuka kontaktlinser. EasySept används i kombination med det speciella linsetuiet med katalysatorplatt som medföljer i förpackningen.

EasySept innehåller peroxid som effektivt desinficeras dina kontaktlinser och sedan neutraliseras av katalysatorplattan i linsetuiet. Efter sex timmar är neutraliseringsprocessen avslutad och peroxidlösningen har omvandlats till saltlösning. Det är viktigt att använda EasySept på rätt sätt eftersom att peroxid som inte har neutraliserats orsakar en brännande känsla och/eller sveda i ögonen. Öppnad förpackning ska förbrukas inom 3 månader, därefter ska överbliven vätska kastas. För att undvika att smuts kommer i kontakt med vätskan bör du inte röra flaskans mynning med fingrar eller andra föremål.

Produktbetyg

(2 betyg)

1.0
2

Varning! denna bör ha en tydlig text på sig att det inte är som en vanlig linsvätska. gjorde misstaget att få in lins doppad i denna i ögat idag. helt röd och pratat med giftinformationscentralen . kommer nog behöva åka in till akuten om inte det blir bättre snart. samt bör sättas en tydlig beskrivning om vad som ska göras om en skulle råka få i ögat; spola i minst 15 min i vatten!!! att marknadsföra denna som linsvätska känns inte ok. tydligare tack!

VARNING ! Det är inte en vanlig linsvätska utan ENDAST avsedd att användas för desinfektion. Vätskan FÅR ABSOLUT INTE appliceras direkt på lins och appliceras i ögat. Peroxid-syran ger en starkt brännande smärta och kan skada hornhinnan. Att marknadsföra den som "linsvätska" är inte att rekommendera för ett företag som vill överleva.

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.