Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

EasySept

Linsvätska - Bausch & Lomb

EasySept
"Efter att ha använt den här linsvätskan är dina linser så gott som nya."
  • EasySept thumbnail

109 kr

(4 betyg)

Produktbetyg

(4 betyg)

5.0
4

Klart mycket bättre linshållare än AOSEPT. Rekommenderar starkt. Bra produkt utan konserveringsmedel.

Den här linsvätskan är helt suverän bara man följer bruksanvisningen. Linserna känns mycket renare än med andra system jag prövat och håller längre.

Superbra och enkelt!

Har fungerat klockrent i många år för mig.

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Specifikation

Tillverkare
Bausch & Lomb
Linstyp
Linsvätska
Konserveringsmedel
Nej
Etui medföljer
Ja

Mer om produkten

EasySept är en kontaktlinsvätska utan konserveringsmedel som används för desinficering och förvaring av mjuka kontaktlinser. EasySept används i kombination med det speciella linsetuiet med katalysatorplatt som medföljer i förpackningen.

EasySept innehåller peroxid som effektivt desinficeras dina kontaktlinser och sedan neutraliseras av katalysatorplattan i linsetuiet. Efter sex timmar är neutraliseringsprocessen avslutad och peroxidlösningen har omvandlats till saltlösning. Det är viktigt att använda EasySept på rätt sätt eftersom att peroxid som inte har neutraliserats orsakar en brännande känsla och/eller sveda i ögonen. Öppnad förpackning ska förbrukas inom 3 månader, därefter ska överbliven vätska kastas. För att undvika att smuts kommer i kontakt med vätskan bör du inte röra flaskans mynning med fingrar eller andra föremål.