Gå till kassa
   DAILIES TOTAL1 Multifocal
   399 kr 499 kr
   20%

   DAILIES TOTAL1 Multifocal

   Multifokala linser

   399 kr 499 kr
   20%

   Dailies Total 1 Multifocal är endagslinsen med den bästa andningsförmågan och den högsta syregenomsläppligheten av alla endagslinser på marknaden.

   Dailies Total 1 Multifocal från Alcon är endagslinser för dig som enbart nöjer dig med det bästa. Den unika teknologin i dessa linser ger dig en produkt som är svårslagen i fråga om komfort och kvalitet. Linserna är de första på marknaden med en optimerad vattenhalt, från 33 % till över 80 % i linsytan. Detta gör att kontaktlinserna har kvar 100 % av sin glideffekt efter en hel dags användning.

   Den höga vattenhalten bidrar till att friktionen minimeras mellan dessa linser och ögats ömtåliga vävnader. Vilket resulterar i att Dailies Total 1 Multifocal kan leverera en känsla av silkeslen komfort som varar hela dagen. Även andningsförmågan är exceptionellt hög i Dailies Total 1 Multifocal detta genom att vattenhalten efterliknar den naturliga i ögat. Alltså idealiska endagslinser för dig som lätt får torra och trötta ögon. Passa på att inhandla dina Dailies Total 1 Multifocal här på LensWay och få branschens bästa kundservice på köpet.

   Endagslinser kan användas under en dag och ska kastas efter varje användningstillfälle. Följ alltid din optikers rekommendationer för användning och hantering.

   Specifikation

   Tillverkare
   Alcon
   Förpackningsstorlekar
   30/90
   Styrkeomfång
   -10.00 till +6.00
   Baskurva
   8.5
   Diameter
   14.1
   Extra styrka
   LOW - Max ADD: +1,25 MED - Max ADD: +2,00 HI - Max ADD: +2,50
   Material
   Delefilcon A
   Vätskehalt
   33%
   Hanteringsfärgad
   Vistint