Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Blephaclean

Våtservetter - Thea

Blephaclean
  • Blephaclean thumbnail

89 kr

(0 betyg)

Produktbetyg

(0 betyg)

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Specifikation

Tillverkare
Thea
Linstyp
Våtservetter
Förpackningsstorlekar
20st

Mer om produkten

Blephaclean är våtservetter som mjukar upp och återfuktar ögonlocken och huden kring dina ögon.

Med Blephaclean våtservetter rengör du på ett smidigt sätt ögonlock, ögonfransar och huden runt ögonen. De är framtagna i samarbete med hud- och ögonläkare och är helt fria från konserveringsmedel, parabener och parfym. Blephaclean innehåller dessutom hyaluronsyra som har återfuktande egenskaper.

De rekommenderas särskilt till personer med känslig hud och kontaktlinsbärare. Blephaclean kommer levererad i en ask med 20 stycken servetter.

Dosering och hantering:

Rekommenderad användning av Blephaclean är två gånger per dag, en gång på morgonen och en gång på kvällen. Applicera Blephaclean genom att dra våtservetten över ögonlock och ögonfransar. Ingen eftersköljning med vatten krävs.