Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Biotrue

  Linsvätskor - Bausch & Lomb

  Biotrue
  • Biotrue thumbnail

  119 kr

  Snittbetyg: 3.0 / 5 (2 betyg)

  Specifikation

  Tillverkare
  Bausch & Lomb
  Linstyp
  Linsvätskor
  Förpackningsstorlekar
  300 ml
  Konserveringsmedel
  Polyaminopropylbiguanid 0,00013% och polykvaternium 0,0001%
  Innehåll
  Hyaluronan, sulfobetain, poloxamin, borsyra, natriumborat, dinatriumedetat och natriumklorid. Konserverad med polyaminopropylbiguanid 0,00013% och polykvaternium 0,0001%.
  Hållbarhet öppnad förpackning
  3 månader efter öppnad flaska
  Etui medföljer
  Ja

  Mer om produkten

  Biotrue är en flerfunktionell linsvätska, inspirerad av ögats egen biologi. Vätskan har ett pH värde som matchar hälsosamma tårar och drar nytta av ett smörjämne, hyaluronan, som finns naturligt i ögat. Biotrue bevarar ögats gynnsamma proteiner, såsom lysosym, aktiva så att de behåller sin antimikrobiella aktivitet.

  Med Biotrue kan du skölja, förvara, desinficera och väta dina kontaktlinser. Öppnad förpackning ska förbrukas inom 3 månader, därefter kastas överbliven vätska. Följ alltid din optikers rekommendationer för hantering och användning

  Kommentera och betygsätt Biotrue

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (2 betyg)

  3.0
  2

  Fungerar perfekt till mina biofinity linser,kan ha dom inne mer än 12 timmar utan att linsen blir torr,testat alla från alcron förut men denna slår dom tycker jag

  Fungerar jättedålig rent ut sagt. Linserna är snustorra och måste kastas efter att använt denna linsvätska 2 gånger, på helt nya linser. Nej tack.