Gå till kassa
   Biomedics Toric
   359 kr 449 kr
   20%

   Biomedics Toric

   Toriska linser

   359 kr 449 kr
   20%

   Biomedics Toric från CooperVision är toriska månadslinser för dig som lider av astigmatism.

   Biomedics Toric från kontaktlinstillverkaren CooperVision är prisvärda toriska linser som korrigerar din astigmatism och ger dina ögon god komfort. Astigmatism är ett vanligt brytningsfel som många människor lider av. För att korrigera astigmatism behöver du toriska linser som Biomedics Toric. När det gäller toriska linser är det väldigt viktigt att linserna sitter stabilt på dina ögon för att kunna motverka problem med suddig syn. Biomedics Toric är speciellt designade för att sitta stabilt och bekvämt på dina ögon.

   Med sin tunna och följsamma design är Biomedics Toric linser som ger riktigt god synskärpa och håller sig sköna hela dagen. Biomedics Toric har även ett utmärkt skydd mot solens farliga UV-strålning. Med Biomedics Toric har CooperVision levererat toriska linser som erbjuder komfort av bästa slag.

   Biomedics toric är tillverkade av det teknologiskt avancerade materialet Ocufilcon D. Vilket är ett material som tillåter dina ögon att andas på ett bra sätt. Det här är dessutom toriska linser som är föredömligt enkla att hantera och använda. Biomedics Toric är nämligen diskret tonade för att göra hanteringen så enkel som möjligt. Passa därför på att inhandla dina Biomedics 55 Evolution här på LensWay och få branschens bästa service på köpet.

   Månadslinser kan användas i upp till en månad. De ska tas ut och rengöras varje kväll och sättas in igen nästa morgon. Följ alltid din optikers rekommendationer för användning och hantering.

   Specifikation

   Tillverkare
   CooperVision
   Typ
   Toriska månadslinser
   Förpackningsstorlekar
   6-pack
   Styrkeomfång
   -9.00 till +6.00
   Baskurva
   8.7
   Diameter
   14.5
   Cylinder
   -2.25 till -0.75
   Axel
   0 till 180
   Bärtid
   1 månad
   Material
   Ocufilcon D
   UV-skydd
   Ja
   Hanteringsfärgad
   Ja
   För att kunna beställa linser måste du genomgå en synundersökning hos valfri optiker. Optikern skriver därefter ett recept som du kan begära ut för att kunna köpa linser.

   Såhär kan du efterfråga ett recept

   Ring, maila eller besök optiken. Det är vanligt att recepten skickas via posten eller lämnas ut över disk.
   Hej!
   Jag skulle behöva mitt linsrecept, skicka det gärna till:
   *Ditt namn
   *Din adress
   Svårare än så är det inte! Kom ihåg att besöka din optiker minst en gång per år för att se om dina styrkor fortfarande stämmer.

   Två sätt att beställa

   Svart knapp: fyll i uppgifterna från ditt linsrecept manuellt. Det får du antingen från din optiker eller så finns uppgifterna på linsboxen (om du har en sedan tidigare).
   Grön knapp: fota eller ladda upp en bild på steckkoden från en gammal linsbox. Då laddas ditt recept in automatiskt och du behöver inte fylla i något själv.
   Följ instruktionerna och checka därefter ut och betala. Linserna skickas inom 24 timmar om inget annat anges.

   Så startar du ett linsabonnemang

   1. Lägg de produkter i kassan som du vill få hem automatiskt.
   2. Gå till kassan och välj att skapa ett abonnemang av din order. Välj hur ofta de ska levereras.
   3. Då var det klart! Nu kan du luta dig tillbaka och så sköter vi resten.
   • Alltid 10% rabatt och prisgaranti
   • Ingen bindningstid - enkel hantering via Mina Sidor
   • Fri frakt
   Läs mer här