Gå till kassa
   Biomedics 1 day Extra
   375 kr 469 kr
   20%

   Biomedics 1 day Extra

   Endagslinser

   375 kr 469 kr
   20%

   Biomedics 1 day Extra är högkvalitativa endagslinser från CooperVision som gör ditt linsbärande okomplicerat och komfortabelt.

   Biomedics 1 day Extra från CooperVision är endagslinser som är utformade till att ge komfort av bästa slag. Det handlar här om prisvärda linser som är lika enkla att hantera som de är behagliga att bära. Biomedics 1 day Extra är en uppgradering av den populära Biomedics 1 day. Du som vill byta från Biomedics 1-Day till Biomedics 1 day Extra behöver inte heller besöka optikern för en nytillpassning. Biomedics 1 day Extra erbjuder samma prickfria synskärpa som sin föregångare, men uppdaterar komforten och är utrustad med bättre fuktgivande egenskaper.

   För majoriteten av linsbärare är komforten det absolut viktigaste, de linser du väljer ska helt enkelt vara bekväm att bära. Biomedics 1 day Extra garanterar dig behagligt linsbärande i upp till 16 timmar, samtidigt som de ger dig synskärpa av högsta klass. Biomedics 1 day Extra är därmed ett utmärkt val för förstagångsanvändare, men givetvis även för dig som föredrar endagslinser och sätter komforten i första rummet.

   Biomedics 1 day Extra är tillverkad av ett hydrogelmaterial som är utrustad med en hög vattenhalt, vilket gör linsen behaglig att bära och bidrar till att hålla dina ögon friska och vita. De rundade kanterna minimerar dessutom den mekaniska påverkan på öga och ögonlock. Biomedics 1 day Extra är designad till att ge en naturlig komfortkänsla. För att underlätta all hantering är dessa linser även hanteringsfärgade. Passa på att inhandla dina Biomedics 1 day Extra här på LensWay och få branschens bästa service på köpet.

   Endagslinser kan användas under en dag och ska kastas efter varje användningstillfälle. Följ alltid din optikers rekommendationer för användning och hantering.

   Specifikation

   Tillverkare
   CooperVision
   Typ
   Endagslinser
   Förpackningsstorlekar
   30/90 linser/box
   Styrkeomfång
   +6.00 till -10.00 (i steg av 0.50 efter -6.00 och +5.00)
   Baskurva
   8.6 i minusstyrkor, 8.8 i plusstyrkor
   Diameter
   14.2
   Bärtid
   1 dag
   Material
   Ocufilcon D
   Vätskehalt
   55 %
   In- och utmärkning
   Nej
   UV-skydd
   Nej
   Hanteringsfärgad
   Ja