Gå till kassa
   Biofinity XR Toric
   399 kr 499 kr
   20%

   Biofinity XR Toric

   Toriska linser

   399 kr 499 kr
   20%

   Biofinity XR Toric från Coopervision är toriska dygnetruntlinser som också kan användas som månadslinser. Med Biofinity XR Toric korrigeras din astigmatism samtidigt som dina ögon njuter av högklassig komfort. Att bära dessa dygnetruntlinser känns tack vara deras perfekta balans och höga halter av syre lika naturligt som att inte bära några linser alls. Genom att Biofinity XR Toric behåller så mycket fukt i linsen minimeras dessutom risken för att du ska drabbas av torra ögon.

   Med Biofinity XR Toric ges du friheten att bära linser på ditt sätt. Antingen använder du dem som dygnetruntlinser eller så kan du använda dem som traditionella månadslinser. Du kan dock känna dig säker på att Biofinity XR Toric levererar den komfort du eftersöker, oberoende av vilken tid på dygnet det handlar om.

   Biofinity XR Toric är tillverkade av det unika materialet Aquaform, som gör att stora mängder syre strömmar genom dessa linser och når dina ögon. Vilket gör att dina ögon blir friskare och vitare. Biofinity XR Toric är också utrustad med den stabilitet som krävs av toriska linser. Som linsanvändare med astigmatism är det viktigt att dina kontaktlinser sitter stabilt på ögonen för att kunna möta symptom som suddig syn. Biofinity XR Toric har en avancerad design som gör att de alltid hittar rätt position i ögat.

   Dessa dygnetruntlinser har även starkt fuktgivande egenskaper, och är utrustade med avancerad teknik för att de ska kunna behålla sin fuktighet hela dygnet. Biofinity XR Toric håller sig därför behagligt mjuka och flexibla dygnetrunt. Passa på att köpa dina Biofinity XR Toric här på Lensway och få marknadens bästa service på köpet.

   Dygnetruntlinser kan användas dygnet runt i upp till en månad. Hur länge dygnetruntlinser kan användas innan de ska kastas kan variera. Följ därför alltid din optikers rekommendationer för användning och hantering.

   Specifikation

   Tillverkare
   CooperVision
   Typ
   Toriska månadslinser
   Styrkeomfång
   -10.00 - +0.25
   Baskurva
   8.7
   Diameter
   14.4
   Cylinder
   -0.75 - -5.75
   Axel
   5-180
   Material
   Comfilcon A - Aquaform
   Vätskehalt
   48%
   Användningsområde
   Dygnetruntlinser