Gå till kassa
   Biofinity XR
   399 kr 499 kr
   20%

   Biofinity XR

   Dygnetruntlinser

   399 kr 499 kr
   20%

   Biofinity XR är Biofinity med ett större styrkeomfång. Biofinity XR finns i styrkor från -12.50 till -20.00 och +08.50 till +15.00.

   Biofinity från Coopervision kan både användas som dygnetruntlinser och månadslinser. Att bära Biofinity upplevs lika naturligt som att inte bära några linser alls. Biofinity släpper igenom så pass mycket syre till dina ögon att du kan sova med dem i. Genom att Biofinity behåller så mycket fukt i linserna minimeras dessutom risken för att drabbas av torra ögon.

   Med sin exceptionella andningsförmåga ger Biofinity dig friheten att bära linser på ditt sätt. Du kan känna dig trygg i vetskapen om att Biofinity levererar den komfort du förväntar dig av dina linser, oberoende av vilken tid på dygnet det handlar om. Dygnetruntlinser som Biofinity gör ditt liv enklare och ger dig mer tid till annat.

   Biofinity är tillverkade av det unika materialet Aquaform. Ett material som möjliggör att större mängder syre kan strömma genom dessa linser och nå dina ögon, vilket resulterar i att dina ögon blir friskare och vitare. Dessa avancerade dygnetruntlinser har också en hög vattenhalt och är utrustade med avancerad teknik för att kunna behålla fuktigheten hela dygnet. Biofinity är som resultat mjuka och flexibla dygnetrunt. Passa på att handla dina Biofinity här på LensWay och få marknadens främsta service på köpet!

   Dygnetruntlinser kan användas dygnet runt i upp till en månad. Hur länge dygnetruntlinser kan användas innan de ska kastas kan variera. Följ därför alltid din optikers rekommendationer för användning och hantering.

   Specifikation

   Tillverkare
   CooperVision
   Typ
   Dygnetruntlinser/Månadslinser
   Förpackningsstorlekar
   3 st/box
   Styrkeomfång
   +8.50D till +15.00D och -12.50D till -20.00D i 0.50D steg
   Baskurva
   8.6
   Diameter
   14.0
   Bärtid
   1 månad
   Material
   Comfilcon A - Aquaform
   Vätskehalt
   48%
   Hanteringsfärgad
   Ja, ljusblå Sofblue®