Gå till kassa
   1-Day Acuvue Moist for Astigmatism
   989 kr

   1-Day Acuvue Moist for Astigmatism

   Toriska linser

   989 kr

   Just nu har tillverkaren av 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism leveransproblem och din order kan komma att bli några dagar försenad.

   1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM har slutat tillverkats i flera styrkor. Om du inte hittar den i dina styrkor ber vi dig kontakta din optiker för att boka tid för nytillpassning så att du kan få reda på vilken alternativ lins som passar dig.

   1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM från den amerikanska linstillverkaren Johnson & Johnson är toriska linser som låter dig med astigmatism se skarpt på alla avstånd igen. Med 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM får du endagslinser som är bekväma från tidig morgon till sen kväll. Linsbärande blir sällan mer behagligt än med 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM.

   I grunden är 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM en uppdaterad och förbättrad version av den populära 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM. 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM har framförallt mer fuktgivande egenskaper än sin föregångare. För toriska linser är det väldigt viktigt att de sitter stabilt på ögat. 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM är speciellt designad för att sitta stadigt och följa dina ögons rörelse, vilket också minimerar risken för oskärpa. Med sitt avancerade skydd mot solens skadliga UVA- och UVB-strålar är det här linser som dessutom tillhör marknadens bästa på det området.

   1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM är utrustad med en teknologi kallad Lacreon, den binder ett fuktrikt ämne i linserna som möjliggör att de kan hålla sig bekväma och fuktiga även mot dagens slut när dina ögon är som tröttast. Med sin fuktgivande egenskap är 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM ett utmärkt val för dig som allergisk. Det tunna materialet förhindrar dessutom att det bildas beläggningar på linserna. För att göra hanteringen så enkel som möjligt är 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM hanteringsfärgade, linsen har en ljusblå färg samt in- och utmarkering. Passa på att köpa dina 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM här på LensWay och få marknadens bästa service på köpet.

   Endagslinser kan användas under en dag och ska kastas efter varje användningstillfälle. Följ alltid din optikers rekommendationer för användning och hantering.

   Specifikation

   Tillverkare
   Johnson & Johnson
   Typ
   Toriska endagslinser
   Förpackningsstorlekar
   30 / 90
   Styrkeomfång
   -9.00 till +4.00
   Baskurva
   8.5
   Diameter
   14.5
   Cylinder
   -0.75, -1.25, -1.75, -2.25
   Axel
   10, 20, 60-120, 160-180
   Bärtid
   1 dag
   Material
   Etafilcon A
   Vätskehalt
   58%
   In- och utmärkning
   Ja
   UV-skydd
   Klass II: minst 82% UVA och 97% av UVB
   Hanteringsfärgad
   Ja
   För att kunna beställa linser måste du genomgå en synundersökning hos valfri optiker. Optikern skriver därefter ett recept som du kan begära ut för att kunna köpa linser.

   Såhär kan du efterfråga ett recept

   Ring, maila eller besök optiken. Det är vanligt att recepten skickas via posten eller lämnas ut över disk.
   Hej!
   Jag skulle behöva mitt linsrecept, skicka det gärna till:
   *Ditt namn
   *Din adress
   Svårare än så är det inte! Kom ihåg att besöka din optiker minst en gång per år för att se om dina styrkor fortfarande stämmer.

   Två sätt att beställa

   Svart knapp: fyll i uppgifterna från ditt linsrecept manuellt. Det får du antingen från din optiker eller så finns uppgifterna på linsboxen (om du har en sedan tidigare).
   Grön knapp: fota eller ladda upp en bild på steckkoden från en gammal linsbox. Då laddas ditt recept in automatiskt och du behöver inte fylla i något själv.
   Följ instruktionerna och checka därefter ut och betala. Linserna skickas inom 24 timmar om inget annat anges.

   Så startar du ett linsabonnemang

   1. Lägg de produkter i kassan som du vill få hem automatiskt.
   2. Gå till kassan och välj att skapa ett abonnemang av din order. Välj hur ofta de ska levereras.
   3. Då var det klart! Nu kan du luta dig tillbaka och så sköter vi resten.
   • Alltid 10% rabatt och prisgaranti
   • Ingen bindningstid - enkel hantering via Mina Sidor
   • Fri frakt
   Läs mer här