Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Le Specs

  Le Specs

  Zephyr Tortoise

  Outlet
  Le Specs Zephyr Tortoise
  vertual mirror big image frame mask
  • Zephyr Tortoise thumbnail
  • Zephyr Tortoise thumbnail
  • Zephyr Tortoise thumbnail

  495 kr247 kr

  Mått & Specifikationer

  Bredd:
  135mm
  Glasbredd:
  51mm
  Glashöjd:
  46mm
  Näsbrygga:
  21mm
  Skalmlängd:
  140mm
  Färg:
  Tortoise
  Glasens färg:
  Brown mono
  Glasses Measurements

  Mer om produkten

  Le Specs Zephyr är med sin sofistikerade retro-design en av årets trendigaste solglasögon.

  Le Specs Zephyr är namnet på ett par soglasögon från australiensiska Le Specs som utstrålar elegans och glamour rakt igenom. Det här är ett par solglasögon som med sina vackra drag kommer att väcka mycket uppmärksamhet på stränderna i sommar. Le Specs är kända för sina innovativt formgivna solglasögon och framåtblickande design. Le Specs Zephyr förkroppsligar med sin sofistikerade utstrålning allt det Le Specs representerar.

  Med sin runda front har Le Specs Zephyr ett väldigt elegant och distinkt uttryck. Runda solglasögon är en typ av glasögon som vi förknippar med trendsättande figurer som John Lennon och Lady Gaga. Det är en modell som blev väldigt populär under det rebelliska 1960-talet. Le Specs Zephyr har en elegant metall konstruktion som utstrålar kvalitet rakt igenom. Glasen och skalmspetsarna är läckert inramade av acetat.

  Le Specs Zephyr är med sin eleganta design ett självklart val för den stilmedvetne. Det här är solglasögon som för tankarna till något exklusivt cocktailparty på 1960-talet. För oss här på LensWay är Le Specs Zephyr en av sommarens mest prisvärda solglasögon.

  Den här utgåvan av Le Specs Zephyr kommer i ett guldfärgat utförande med brunmelerad front och skalmtippar. Glasen är elegant tonade i brunt.

  Passform

  Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
  Glasses fit image

  Kommentera och betygsätt Zephyr Tortoise

  Betygsätt (1-5)

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Kundbetyg

  (0 betyg)

  Safe e-commerce
  Certifierad av
  Trygg E-Handel