Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

Zephyr-Rose Gold

Le Specs

Le Specs
Le Specs
  • Zephyr-Rose Gold thumbnail
  • Zephyr-Rose Gold thumbnail
  • Zephyr-Rose Gold thumbnail

Vårt pris:595 kr Rek. pris:599 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
131 mm
Glasbredd:
48 mm
Glashöjd:
43 mm
Näsbrygga:
20 mm
Skalmlängd:
145 mm
Material:
Metall
Färg:
Gold
Glasens färg:
Coral Mirror
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Le Specs Zephyr är med sin sofistikerade retro-design en av årets trendigaste solglasögon.

Le Specs Zephyr är namnet på ett par soglasögon från australiensiska Le Specs som utstrålar elegans och glamour rakt igenom. Det här är ett par solglasögon som med sina vackra drag kommer att väcka mycket uppmärksamhet på stränderna i sommar. Le Specs är kända för sina innovativt formgivna solglasögon och framåtblickande design. Le Specs Zephyr förkroppsligar med sin sofistikerade utstrålning allt det Le Specs representerar.

Med sin runda front har Le Specs Zephyr ett väldigt elegant och distinkt uttryck. Runda solglasögon är en typ av glasögon som vi förknippar med trendsättande figurer som John Lennon och Lady Gaga. Det är en modell som blev väldigt populär under det rebelliska 1960-talet. Le Specs Zephyr har en elegant metall konstruktion som utstrålar kvalitet rakt igenom. Glasen och skalmspetsarna är läckert inramade av acetat.

Le Specs Zephyr är med sin eleganta design ett självklart val för den stilmedvetne. Det här är solglasögon som för tankarna till något exklusivt cocktailparty på 1960-talet. För oss här på LensWay är Le Specs Zephyr en av sommarens mest prisvärda solglasögon.

Den här utgåvan av Le Specs Zephyr kommer i ett roseguldfärgat utförande och med glas med spegeleffekt.

Le Specs är modeföretaget som på 1980-talet blev synonymt med begreppet "Euro Chic" och hippa solglasögon som bars av alla på stränderna i Australien. Med sina stilsäkra solglasögon och kaxiga slogan "Le Specs, Le Tough" blev Le Specs namnet på allas läppar. Efter några tysta år gjorde företaget så en storstilad comeback 2006. Återigen har den klassiska logotypen med färgerna från den franska flaggan blivit synonymt med marknadens kaxigaste solglasögon. Så för den modemedvetna individen som söker en unik stil är Le Specs en gudagåva. Dessutom är solglasögon från Le Specs väldigt prisvärda, vilket gör att många kan unna sig lyxen att ha flera par.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.