Gå till kassa
Le Specs
  • Zephyr-Rose Gold thumbnail
  • Zephyr-Rose Gold thumbnail
  • Zephyr-Rose Gold thumbnail

Zephyr-Rose Gold

Le Specs

599 kr Rek. pris:599 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
131 mm
Glasbredd:
48 mm
Glashöjd:
43 mm
Näsbrygga:
20 mm
Skalmlängd:
145 mm
Material:
Metall
Färg:
Gold
Glasens färg:
Coral Mirror
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Le Specs Zephyr är med sin sofistikerade retro-design en av årets trendigaste solglasögon.

Le Specs Zephyr är namnet på ett par soglasögon från australiensiska Le Specs som utstrålar elegans och glamour rakt igenom. Det här är ett par solglasögon som med sina vackra drag kommer att väcka mycket uppmärksamhet på stränderna i sommar. Le Specs är kända för sina innovativt formgivna solglasögon och framåtblickande design. Le Specs Zephyr förkroppsligar med sin sofistikerade utstrålning allt det Le Specs representerar.

Med sin runda front har Le Specs Zephyr ett väldigt elegant och distinkt uttryck. Runda solglasögon är en typ av glasögon som vi förknippar med trendsättande figurer som John Lennon och Lady Gaga. Det är en modell som blev väldigt populär under det rebelliska 1960-talet. Le Specs Zephyr har en elegant metall konstruktion som utstrålar kvalitet rakt igenom. Glasen och skalmspetsarna är läckert inramade av acetat.

Le Specs Zephyr är med sin eleganta design ett självklart val för den stilmedvetne. Det här är solglasögon som för tankarna till något exklusivt cocktailparty på 1960-talet. För oss här på LensWay är Le Specs Zephyr en av sommarens mest prisvärda solglasögon.

Den här utgåvan av Le Specs Zephyr kommer i ett roseguldfärgat utförande och med glas med spegeleffekt.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg