Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

Viktor-210-1-25

Norr

Norr
Norr
  • Viktor-210-1-25 thumbnail
  • Viktor-210-1-25 thumbnail
  • Viktor-210-1-25 thumbnail

Vårt pris:495 kr Rek. pris:495 kr

(1 betyg)

Mått & Specifikationer

Bredd:
140 mm
Glasbredd:
50 mm
Glashöjd:
37 mm
Näsbrygga:
22 mm
Skalmlängd:
146 mm
Material:
Plast
Färg:
Matte Havana
Glasens färg:
Brown
Polariserande
Ja
Glasses Measurements

Mer om produkten

Viktor från det nordiska glasögonmärket Norr är en klassisk Wayfarer-modell som passar i alla sammanhang. Alla solglasögon från Norr är polariserande för att skydda dina ögon på bästa sätt.

Solglasögon från Norr är för dig som älskar nordisk känsla. Deras solglasögon är nämligen skapade med ett nordiskt tänk, dels när det gäller stil och design, men även när det kommer till material.

Den här utgåvan av Viktor kommer i ett brunmelerat utförande med en matt ytfinish och koppartonade glas.

Norrs solglasögon är skapade efter ett nordiskt tänk när det kommer till färg, form och material. Oavsett om du är kungen av skidbacken, lapar sol på stranden eller går runt på stan finns det ett par bågar för dig. Alla Norrs solglasögon kommer med polariserande glas som ger ett extra skydd mot solens reflexer bland annat på asfalt och vatten. Norr är därför ett utmärkt val för människor med aktiv livsstil. Norr är “reframe your moment” - stanna upp och njut av stunden med nordisk stil.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(1 betyg)

5.0
1

Sjukt bra faktiskt, jätteskönt ljus

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.