Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Viggo-205-1-12

Norr

15%
Norr
Norr
  • Viggo-205-1-12 thumbnail
  • Viggo-205-1-12 thumbnail
  • Viggo-205-1-12 thumbnail

495 kr421 kr Rek. pris:495 kr

(0 betyg)

Produktbetyg

Mått & Specifikationer

Bredd:
140 mm
Glasbredd:
56 mm
Glashöjd:
45 mm
Näsbrygga:
17 mm
Skalmlängd:
140 mm
Material:
Plast
Färg:
Black
Glasens färg:
Gradient Green
Polariserande
Ja
Glasses Measurements

Mer om produkten

Viggo från det nordiska glasögonmärket Norr är ett par stilfulla solglasögon vars överdimensionerade front verkligen får dig att stå ut från mängden. Alla solglasögon från Norr är polariserande för att skydda dina ögon på bästa sätt.

Solglasögon från Norr är för dig som älskar nordisk känsla. Deras solglasögon är nämligen skapade med ett nordiskt tänk, dels när det gäller stil och design, men även när det kommer till material.

Den här utgåvan av Viggo kommer i ett svart utförande med gröntonade glas.

Norrs solglasögon är skapade efter ett nordiskt tänk när det kommer till färg, form och material. Oavsett om du är kungen av skidbacken, lapar sol på stranden eller går runt på stan finns det ett par bågar för dig. Alla Norrs solglasögon kommer med polariserande glas som ger ett extra skydd mot solens reflexer bland annat på asfalt och vatten. Norr är därför ett utmärkt val för människor med aktiv livsstil. Norr är “reframe your moment” - stanna upp och njut av stunden med nordisk stil.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image