Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

 • Spara recept
 • Exklusiva erbjudanden
 • Orderhistorik
 • Favoriter
 • Ändra uppgifter
 • Upprepa beställning

VE4241B-993 8E

Versace

30%
Versace
vertual mirror big image frame mask
Versace
 • VE4241B-993 8E thumbnail
 • VE4241B-993 8E thumbnail
 • VE4241B-993 8E thumbnail

Vårt pris:1495 kr1046 kr Rek. pris:2050 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
140 mm
Glasbredd:
58 mm
Glashöjd:
50 mm
Näsbrygga:
17 mm
Skalmlängd:
135 mm
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

VE4241B är ännu ett tillskott i kategorin extravaganta och glamourösa solglasögon från Versace.

VE4241B från det italienska modehuset Versace har en design som verkligen tar ut svängarna. Det handlar om solglasögon som har alla de lyxiga attribut vi förknippar med det anrika företaget Versace. Det är också ett erkänt faktum att Versace har väldigt många beundrare bland filmstjärnor och kändisar. Varje gång du ser bilder från röda mattan i Cannes eller Hollywood är chansen stor att du får se någon som bär solglasögon från Versace.

VE4214B har just den typen av stjärnglans som gjort solglasögon från Versace så populära bland stjärnorna. Det här är ett par solglasögon som kommer väcka uppmärksamhet på gatorna i sommar. Sin vana trogen har Versace utsmyckat VE4214B med en rad eleganta detaljer. Det eleganta skalmfästet är till exempel dekorerat med strasstenar och Versaces klassiska emblem. VE4214B är givetvis också utrustad med glas som skyddar dina ögon mot solens farliga UV-strålning. Passa på att köpa dina VE4214B här på LensWay och få branschens bästa service på köpet.

Den här utgåvan av VE4214 är färgsatt med transparenta gröna nyanser. Det eleganta skalmfästet komplementerar med sin eleganta silverfärg och glasen är vackert gröntonade.

Är det glamour och elegans du är ute efter är Versace ditt varumärke. Det italienska modehuset Versace representerar nämligen själva sinnesbilden av extravagans och lyx, och deras solglasögon är inga undantag. Här hittar du mängder med fantasifulla solglasögon som kombinerar ett hantverk i den högre skolan med exklusiv och trendig design. Otaliga är också de filmstjärnor och berömda människor som gömt sig bakom ett par solglasögon från Versace. Företaget grundades 1978 av Gianni Versace men har sedan hans tragiska bortgång letts av systern Donatella Versace. Med stor framgång har hon styrt företaget mot en mjukare och mer feminin look utan för den skullen tappa något av glöden från tidigare. På senare år har Versace även samarbetat med ikoniska namn som Lady Gaga och Madonna.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

 • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
 • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.