Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

 • Spara recept
 • Exklusiva erbjudanden
 • Orderhistorik
 • Favoriter
 • Ändra uppgifter
 • Upprepa beställning

VE4237B-GB1 11

Versace

Versace
vertual mirror big image frame mask
Versace
 • VE4237B-GB1 11 thumbnail
 • VE4237B-GB1 11 thumbnail
 • VE4237B-GB1 11 thumbnail

Vårt pris:1995 kr Rek. pris:2050 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
140 mm
Glasbredd:
58 mm
Glashöjd:
48 mm
Näsbrygga:
18 mm
Skalmlängd:
130 mm
Färg:
Black
Glasens färg:
Grey Gradient
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

VE4237B är med sina eleganta former och lyxiga detaljer en av Versaces mest glamourösa solglasögon.

VE4237B från den italienska modejätten Versace ett par solglasögon som utstrålar klassisk glamour. Versace är ett namn som kanske mer än något annat förknippas med filmstjärnor och en allmänt exklusiv livsstil. VE4237B har också en design som lätt får en att associera till strandpartyn på den Franska Rivieran eller någon annan exklusiv semesterort.

Med sin stora och kurviga front har VE4237B ett uttryck som präglas av attityd och stil. De elegant skulpterade skalmarna kombinerar en trendig design med ett vackert hantverk. Det här är solglasögon som är lika bekväma som de vackra. Det eleganta skalmfästet är utsmyckat med Versaces klassiska emblem, omgivet av strasstenar och ett vackert räfflat mönster.

VE4237B är givetvis utrustad med glas som skyddar dina ögon mot solens farliga UV-strålning. Det här är ett par solglasögon som inte saknar något. För oss här på LensWay är VE4237B ett par solglasögon som med sin eleganta design borde tilltala många av er.

Den här utgåvan av VE4237 kommer i ett klassiskt svart utförande med guldfärgade detaljer och gråtonade glas.

Är det glamour och elegans du är ute efter är Versace ditt varumärke. Det italienska modehuset Versace representerar nämligen själva sinnesbilden av extravagans och lyx, och deras solglasögon är inga undantag. Här hittar du mängder med fantasifulla solglasögon som kombinerar ett hantverk i den högre skolan med exklusiv och trendig design. Otaliga är också de filmstjärnor och berömda människor som gömt sig bakom ett par solglasögon från Versace. Företaget grundades 1978 av Gianni Versace men har sedan hans tragiska bortgång letts av systern Donatella Versace. Med stor framgång har hon styrt företaget mot en mjukare och mer feminin look utan för den skullen tappa något av glöden från tidigare. På senare år har Versace även samarbetat med ikoniska namn som Lady Gaga och Madonna.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

 • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
 • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.