Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

 • Spara recept
 • Exklusiva erbjudanden
 • Orderhistorik
 • Favoriter
 • Ändra uppgifter
 • Upprepa beställning

VE4218B-GB1 11

Versace

Versace
vertual mirror big image frame mask
Versace
 • VE4218B-GB1 11 thumbnail
 • VE4218B-GB1 11 thumbnail
 • VE4218B-GB1 11 thumbnail

Vårt pris:1495 kr Rek. pris:2050 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
135 mm
Glasbredd:
58 mm
Glashöjd:
45 mm
Näsbrygga:
15 mm
Skalmlängd:
130 mm
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

VE4218B är med sina vackra drag ännu ett par från solglasögon från Versace som utstrålar ren elegans.

VE4218B från det italienska modehuset Versace är ett par solglasögon som har allt det vi förknippar med det anrika företaget. Versace är ett namn som är starkt sammankopplad med den glamourösa filmvärlden. Deras solglasögon präglas oftast av storslagen lyx och eleganta former. VE4218B är verkligen inget undantag. Med sina stora ovala glas och elegant skulpterade skalmar har VE4218B en design som är smickrande för de allra flesta ansikten. De vackra glasen skyddar givetvis dina ögon mot solens farliga UV-strålning också.

Sin vana trogen har Versace smyckat VE4218B med en rad exklusiva detaljer. De slimmade skalmarna är vid skalmfästet således vackert utsmyckat med Versaces klassiska emblem samt glittrande strasstenar. Hela VE4218B kännetecknas av exklusiva materialval, kombinerat med Versaces svårmatchade känsla för att leverera trendiga och moderiktiga solglasögon. För oss här på LensWay är VE4218B ett par solglasögon som med sin elegans borde tilltala många.

Är det glamour och elegans du är ute efter är Versace ditt varumärke. Det italienska modehuset Versace representerar nämligen själva sinnesbilden av extravagans och lyx, och deras solglasögon är inga undantag. Här hittar du mängder med fantasifulla solglasögon som kombinerar ett hantverk i den högre skolan med exklusiv och trendig design. Otaliga är också de filmstjärnor och berömda människor som gömt sig bakom ett par solglasögon från Versace. Företaget grundades 1978 av Gianni Versace men har sedan hans tragiska bortgång letts av systern Donatella Versace. Med stor framgång har hon styrt företaget mot en mjukare och mer feminin look utan för den skullen tappa något av glöden från tidigare. På senare år har Versace även samarbetat med ikoniska namn som Lady Gaga och Madonna.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

 • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
 • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.