20%
Thealoz Duo

Thealoz Duo

Komfortdroppar 10 ml - Thea

139 kr111 kr

Specifikation

Tillverkare
Thea
Linstyp
Komfortdroppar
Förpackningsstorlekar
10 ml
Konserveringsmedel
Nej
Innehåll
Trehalos 3%, hyaluronsyra 0,15%, natriumklorid, trometamol, väteklorid, vatten för injektionsvätskor.
Hållbarhet öppnad förpackning
Öppnad flaska ska förbrukas inom 90 dagar.

Mer om produkten

Thealoz Duo är ögondroppar utan konserveringsmedel för behandling av torra och trötta ögon.

Dina ögon förtjänar det bästa och behöver ibland lite extra omsorg! Thealoz Duo ögondroppar är en slagkraftig, liten produkt som erbjuder snabb och effektiv lindring av torra ögon. Så om du kämpar med trötta och torra ögon är Thealoz Duo en produkt för dig.

Thealoz Duo använder sig av naturens egna sätt att skydda ögon från uttorkning. Dropparna innehåller molekylen Trehalos som skyddar och hornhinnan epitelcenter från uttorkning, samt hyaluronsyra som återfuktar och smörjer hornhinnans yta. Det går alldeles utmärkt att kombinera Thealoz Duo med kontaktlinser. Thealoz Duo är en ph-neutral, hypoton, steril vattenbaserad lösning.

Dosering och hantering:

Placera 1 droppe i varje öga, 4-6 gånger om dagen eller så ofta som det behövs. Thealoz Duo kan användas tillsammans med kontaktlinser eftersom den kommer i en steril multi-dos flaska utan konserveringsmedel. Undvik dock att vidröra ögats yta med spetsen på flaskan.

Öppnad flaska ska förbrukas inom 90 dagar. Läs också igenom bipacksedeln noggrant innan du påbörjar behandlingen.

Produktbetyg

(0 betyg)

Den här produkten har ännu inte betygsatts.

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.