Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

 • Spara recept
 • Exklusiva erbjudanden
 • Orderhistorik
 • Favoriter
 • Ändra uppgifter
 • Upprepa beställning

TH1112IT-6FB

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger
vertual mirror big image frame mask
Tommy Hilfiger
 • TH1112IT-6FB thumbnail
 • TH1112IT-6FB thumbnail
 • TH1112IT-6FB thumbnail

Vårt pris:1195 kr Rek. pris:1735 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
143 mm
Glasbredd:
55 mm
Glashöjd:
46 mm
Näsbrygga:
18 mm
Skalmlängd:
140 mm
Material:
Plast
Färg:
Blue
Glasens färg:
Grey
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Tommy Hilfiger TH112 är ett par solglasögon som förkroppsligar den amerikanska drömmen på ett fantastiskt elegant sätt. Med sina denimfärgade skalmar och svarta front utstrålar de ren klass. Den stilrena designen fungerar lika bra på stranden som på uteserveringen. Dessutom kan du ett enkelt sätt få TH112 att spegla ditt humör. Skalmarna på dessa solglasögon är nämligen utbytbara. De levereras med ett extra par röda skalmar. Du kan sedan matcha skalmarna som du vill.

Tommy Hilfiger har återigen levererat ett par väldigt stilfulla solglasögon. De vackra linserna är dessutom tillverkade av polykarbonat som förutom att skydda dina ögon har en väldigt motståndskraftig finish. Enkelt sagt, TH112 är ett årets mest kompletta par solglasögon.

Det finns få varumärken som förkroppsligar den amerikanska drömmen mer än Tommy Hilfiger. Från ingenting har grundaren Tommy Hilfiger byggt upp ett mäktigt modeimperium. Den bakgrunden avspeglar sig också väldigt tydligt i deras solglasögon. Tommy Hilfiger tillverkar solglasögon som andas väldigt mycket amerikansk stilsäkerhet. Designmässigt kännetecknas solglasögon från Tommy Hilfiger ofta av rena linjer och sportiga inslag. Sanningen är att när du ser Tommy Hilfigers klassiska logga med flaggan på en produkt så vet du att den håller högsta kvalitet.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

 • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
 • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.