20%
Systane ULTRA Unit Dose

Systane ULTRA Unit Dose

Komfortdroppar 30 x 0.7ml - Alcon

149 kr119 kr

Specifikation

Tillverkare
Alcon
Linstyp
Komfortdroppar
Förpackningsstorlekar
30x 0.7ml
Konserveringsmedel
Nej
Innehåll
En steril lösning som innehåller polyetylenglykol 400, propylenglykol, hydroxipropyl guar, sorbitol, aminometylpropanol, borsyra, kaliumklorid och natriumklorid. Utan konserveringsmedel och lätt att använda.
Hållbarhet öppnad förpackning
Bruten pipett kastas direkt efter bruk.

Mer om produkten

Systane ULTRA är ögondroppar från Alcon som ger dina ögon snabb och långvarig lindring.

Systane ULTRA från Alcon är ögondroppar som fuktar ögats yta för snabb, långvarig lindring av torra ögon som svider eller känns irriterade. Med Systane ULTRA har Alcon levererat ögondroppar som gör att dina ögon känns bekväma under en längre tid. Upplever du att dina ögon känns torra är det bara att applicera Systane ULTRA på dem för snabb lindring.

Systane ULTRA är en vidareutveckling av Systane ögondroppar, i jämförelse med föregångaren är Systane ULTRA en uppgradering på alla områden. Det här är fuktande ögondroppar som anpassar sig efter ögats torrhetsgrad. Systane ULTRA sätter en ny standard för ögondroppar när det gäller att skydda ögonen mot torrhet. För dig som använder kontaktlinser är Systane ULTRA ett föredömligt komplement, som kan hjälpa dig till en bekvämare vardag.

Systane ULTRA innehåller en kombination av ämnen som tillsammans med de gelbildande naturliga sockerarterna HP-Guar och sorbitol blandar sig med ögats tårfilm. Systane Ultra skapar på detta sätt en skyddande sköld på hornhinnans yta som snabbt lindrar besvären och ger optimal komfort. Passa på att köpa dina Systane ULTRA här på LensWay och få branschens främsta service på köpet.

Systane ULTRA smörjande ögondroppar levereras i praktiska pipetter utan konserveringsmedel så att du kan slippa torra ögon oavsett var du är. Applicerandet är enkelt och smidigt. Vrid bara av toppen på endospipetten, placera sedan dropparna i ögat och blinka. Efter användning är det bara att kassera pipetten. Systane ULTRA kan användas efter behov under hela dagen. För dig som bär kontaklinser är det dock rekommenderat att ta dropparna innan isättningen, och efter att du tagit ur dem.

Produktbetyg

(0 betyg)

Den här produkten har ännu inte betygsatts.

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.