Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

Systane ULTRA

Komfortdroppar - Alcon

Systane ULTRA
  • Systane ULTRA thumbnail

129 kr

(1 betyg)

Specifikation

Tillverkare
Alcon
Linstyp
Komfortdroppar
Förpackningsstorlekar
10 ml/flaska
Konserveringsmedel
POLYQUAD® 0,001 %
Innehåll
En steril lösning som innehåller polyetylenglykol 400, propylenglykol, hydroxipropyl guar, sorbitol, aminometylpropanol, borsyra, kaliumklorid, natriumklorid och POLYQUAD® (polidroniumklorid) 0,001 % konserveringsmedel.
Hållbarhet öppnad förpackning
6 månader

Mer om produkten

Systane ULTRA är en produktutveckling av Systane Original som ger dina ögon snabb och långvarig lindring.

Systane ULTRA från Alcon är ögondroppar som fuktar ögats yta för snabb, långvarig lindring av torra ögon som svider eller känns irriterade. Med Systane ULTRA har Alcon levererat ögondroppar som gör att dina ögon känns bekväma under en längre tid. Upplever du att dina ögon känns torra är det bara att applicera Systane ULTRA på dem för snabb lindring.

Systane ULTRA är en vidareutveckling av Systane ögondroppar, i jämförelse med föregångaren är Systane ULTRA en uppgradering på alla områden. Det här är fuktande ögondroppar som anpassar sig efter ögats torrhetsgrad. Systane ULTRA sätter en ny standard för ögondroppar när det gäller att skydda ögonen mot torrhet. För dig som använder kontaktlinser är Systane ULTRA ett föredömligt komplement, som kan hjälpa dig till en bekvämare vardag.

Systane ULTRA innehåller en kombination av ämnen som tillsammans med de gelbildande naturliga sockerarterna HP-Guar och sorbitol blandar sig med ögats tårfilm. Systane Ultra skapar på detta sätt en skyddande sköld på hornhinnans yta som snabbt lindrar besvären och ger optimal komfort. Passa på att köpa dina Systane ULTRA här på LensWay och få branschens främsta service på köpet.

Öppnad förpackning ska förbrukas inom 6 månader, därefter ska överbliven vätska kastas. För att undvika att smuts kommer i kontakt med vätskan bör du inte röra flaskans mynning med fingrar eller andra föremål.

Produktbetyg

(1 betyg)

5.0
1

Underbara droppar för ögonen. Kan varmt rekommenderas.

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.