Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Systane Hydration

  Ögondroppar - Alcon

  Systane Hydration
  • Systane Hydration thumbnail

  159 kr

  Specifikation

  Tillverkare
  Alcon
  Linstyp
  Ögondroppar
  Förpackningsstorlekar
  10 ml
  Konserveringsmedel
  POLYQUAD* (polidronium klorid) 0.001%
  Innehåll
  Natrium hyaluronat, Polyetylen Glykol 400, Propylene Glykol, Hydroxypropyl Guar, Sorbitol, Aminomethyl Propanol, Borsyra, Natrium Borat, Dinatrium EDTA, Natrium citrat, Kalium klorid, Natrium klorid, POLYQUAD* (polidronium klorid) 0.001%
  Hållbarhet öppnad förpackning
  Öppnad förpackning kan användas upp till 3 månader

  Mer om produkten

  Systane Hydration är räddningen för dig som ofta upplever torra ögon och söker efter långvarig lindring.

  För människor som bär kontaktlinser är den naturliga återfuktningen inte alltid tillräcklig, då kan ögondropparna Systane® Hydration ge dig som ofta upplever torra ögon långvarig lindring. Du behöver inte ta ut linserna för att applicera. Bara droppa på dina ögon för att snabbt återfå en fräsch känsla.

  Ögondropparna kombinerar HP Guar® och hyaluronat i en dubbelverkande unik formula som ger dina ögon snabb och behaglig återfuktning.

  Systane® är ett av de mest rekommenderade varumärkena bland ögonläkare och apotekspersonal i Norden*. Tillverkaren Alcon är en global ledare inom ögonvård och tillverkar innovativa produkter av hög kvalitet.

  Dosering och användning:

  Droppa 1-2 droppar per öga vid behov och blinka. Används vid behov under dagen. Öppnad förpackning kan användas upp till tre månader.

  Kommentera och betygsätt Systane Hydration

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (0 betyg)