Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

Systane Gel Drops

Komfortdroppar - Alcon

Systane Gel Drops
  • Systane Gel Drops thumbnail

145 kr

Specifikation

Tillverkare
Alcon
Linstyp
Komfortdroppar
Förpackningsstorlekar
10ml
Konserveringsmedel
POLYQUAD - konserveringsmedel
Innehåll
Polyetylenglykol 400, Propylenglykol, Hydroxipropyal Guar, Sorbitol, Aminometylpropanol, Borsyra, Kaliumklorid, Natriumedetat och konserveringsmedlet POLYQUAD (polyquaternium-1) 0,001%
Hållbarhet öppnad förpackning
Tre månader

Mer om produkten

Systane Gel Drops - skydd mot torra ögon

Systane Gel Drops från Alcon är specifikt framtagen för att ge extra skydd mot torra ögon - oavsett om dina symtom är måttliga eller svåra, eller om du lider av besvär som obehag, sveda eller irritation. De kan användas tillsammans med Systane Balance för ytterligare skydd. Ögondropparna har en smörjande effekt med lång varaktighet och ger en hög känsla av komfort. Systane Gel Drops lindrar smärtan närhelst du behöver det och kan användas både under dagen och under natten.

Dosering & användning

Systane Gel Drops bör omskakas väl innan du använder dem. Droppa sedan 1-2 droppar per öga vid behov och blinka 2-3 gånger. Ögondropparna används innan du sätter i linserna och efter att de tagits ut. Förvaras i rumstemperatur.

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.