Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Systane Gel Drops

  Komfortdroppar - Alcon

  Systane Gel Drops
  • Systane Gel Drops thumbnail

  145 kr

  Specifikation

  Tillverkare
  Alcon
  Linstyp
  Komfortdroppar
  Förpackningsstorlekar
  10ml
  Konserveringsmedel
  POLYQUAD - konserveringsmedel
  Innehåll
  Polyetylenglykol 400, Propylenglykol, Hydroxipropyal Guar, Sorbitol, Aminometylpropanol, Borsyra, Kaliumklorid, Natriumedetat och konserveringsmedlet POLYQUAD (polyquaternium-1) 0,001%
  Hållbarhet öppnad förpackning
  Tre månader

  Mer om produkten

  Systane Gel Drops - skydd mot torra ögon

  Systane Gel Drops från Alcon är specifikt framtagen för att ge extra skydd mot torra ögon - oavsett om dina symtom är måttliga eller svåra, eller om du lider av besvär som obehag, sveda eller irritation. De kan användas tillsammans med Systane Balance för ytterligare skydd. Ögondropparna har en smörjande effekt med lång varaktighet och ger en hög känsla av komfort. Systane Gel Drops lindrar smärtan närhelst du behöver det och kan användas både under dagen och under natten.

  Dosering & användning

  Systane Gel Drops bör omskakas väl innan du använder dem. Droppa sedan 1-2 droppar per öga vid behov och blinka 2-3 gånger. Ögondropparna används innan du sätter i linserna och efter att de tagits ut. Förvaras i rumstemperatur.

  Kommentera och betygsätt Systane Gel Drops

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (0 betyg)