Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

Systane Balance

Komfortdroppar - Alcon

Systane Balance
  • Systane Balance thumbnail

145 kr

Specifikation

Tillverkare
Alcon
Linstyp
Komfortdroppar
Förpackningsstorlekar
10ml flaska
Konserveringsmedel
Polyquad-konserveringsmedel
Innehåll
Propylenglykol, Hydroxipropyl guar, Mineralolja Dimyristoyl Phosphatidylglycerol, Polyoxyl 40 Stearate, Sorbitan Tristearate, Borsyra, Sorbitol, Dinatrumedetat och POLYQUAD (Polyquaternium-1) 0,0001% Konserveringsmedel.
Hållbarhet öppnad förpackning
Sex månader

Mer om produkten

Systane Balance - smörjande ögondroppar för torra ögon

Systane Balance från Alcon är specifikt anpassade för patienter som lider av torra ögon, en åkomma som ofta beror på att det uppstår en lipidbrist i tårfilmen. Systane Balance motverkar detta med det unika LipiTechTM genom att förstärka och stabilisera lipidlagret i tårfilmen samtidigt som det minskar avdunstningen. Ögondropparna innehåller konserveringsmedlet PolyquadTM som är skonsamt mot ögonen.

Dosering & användning

Droppa 1-2 droppar per öga vid behov och blinka 2-3 gånger. Systane Balance används innan du sätter i linserna och efter att de tagits ut. Förvaras i rumstemperatur.

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.