Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Synundersökning in@opticianList Sollentuna

  1. Välj ort
  2. Välj optiker och undersökning
  3. Boka tid

  Välj ort

  Välj optiker och undersökning

  Välj

  Regelbundna synundersökningar är alltid en god idé om du vill hålla dina ögon friska och välmående. LensWay samarbetar med en rad optiker runt omkring i landet som tillhandahåller olika typer av synundersökningar. Här kan du i lugn och ro boka en synundersökning hos en optiker nära dig.

  Vilken synundersökning ska jag välja?

  En nytillpassning är en linsundersökning för dig som inte har använt kontaktlinser tidigare, men önskar att få linser tillpassade.

  En linsundersökning är för dig som redan använder linser och ska göra din årliga kontroll. Optikern kontrollerar att styrkan och linserna fortfarande är optimala för dig.

  En synundersökning är för dig som vill kolla synen och behöver recept för glasögon.

  Synundersökningar

  En synundersökning kan hjälpa dig bevara din syn och förhindra att du drabbas av ögonsjukdomar. Vår synhälsa förändras med tiden och därför är det viktigt att vi regelbundet uppsöker en legitimerad optiker för att få våra ögon grundligt kontrollerade.

  Med återkommande synundersökningar upptäcks förändringar gällande synskärpan omedelbart och du får ett recept med aktuella och användbara värden. Att använda linser som inte passar kan nämligen skada dina ögon allvarligt. Den rådande rekommendationen är att man besöker en optiker minst en gång om året, giltighetstiden för ett recept ligger också på ett år.

  En åkomma som drabbar många av oss när vi nått en viss ålder är åldersynthet (presbyopi), med regelbundna synundersökningar upptäcks detta tidigt och kan snabbt korrigeras med progressiva glasögon eller multifokala linser.