Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Le Specs

  Swizzle Matte Black

  Le Specs Swizzle Matte Black
  vertual mirror big image frame mask
  Le Specs
  • Swizzle Matte Black thumbnail
  • Swizzle Matte Black thumbnail
  • Swizzle Matte Black thumbnail

  Vårt pris:495 kr396 kr Rek. pris:499 kr

  Mått & Specifikationer

  Bredd:
  137 mm
  Glasbredd:
  53 mm
  Glashöjd:
  49 mm
  Näsbrygga:
  13 mm
  Skalmlängd:
  140 mm
  Material:
  Plast
  Färg:
  Matte Black
  Glasens färg:
  Shaded Grey
  Glasses Measurements

  Mer om produkten

  Le Specs Swizzle från den australiensiska trendsättaren Le Specs är ett par eleganta solglasögon med klassiskt runda glas. Le Specs bevisar återigen att de vet hur riktigt stilrena och klassiska solglasögon ska se ut. Le Specs Swizzle förkroppsligar allt det Le Specs som varumärke står för. Det här är solglasögon som med sin stilfullhet och elegans bör tilltala många. Givetvis skyddar glasen dig också mot solens farliga UV-strålning.

  Den här utgåvan av Le Specs Swizzle kommer i färgen Matte Black med gråa glas.

  Le Specs är modeföretaget som på 1980-talet blev synonymt med begreppet "Euro Chic" och hippa solglasögon som bars av alla på stränderna i Australien. Med sina stilsäkra solglasögon och kaxiga slogan "Le Specs, Le Tough" blev Le Specs namnet på allas läppar. Efter några tysta år gjorde företaget så en storstilad comeback 2006. Återigen har den klassiska logotypen med färgerna från den franska flaggan blivit synonymt med marknadens kaxigaste solglasögon. Så för den modemedvetna individen som söker en unik stil är Le Specs en gudagåva. Dessutom är solglasögon från Le Specs väldigt prisvärda, vilket gör att många kan unna sig lyxen att ha flera par.

  Passform

  Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
  Glasses fit image

  Kommentera och betygsätt Swizzle Matte Black

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (0 betyg)