Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Solo Care Soft

  Linsvätskor - Menicon

  Solo Care Soft
  • Solo Care Soft thumbnail

  69 kr

  Snittbetyg: 3.0 / 5 (1 betyg)

  Specifikation

  Tillverkare
  Menicon
  Linstyp
  Linsvätskor
  Förpackningsstorlekar
  360 ml
  Konserveringsmedel
  Ja
  Innehåll
  En isoton vattenbaserad lösning innehållande polyhexanid 0.0001% som aktiv substans och konserveringsmedel, natriumklorid, poloxamer 407, dinatriumhydrogen fosfat, dinatriumedelat, natriumhydrogenfosfat. Innehåller ej korhexidin eller thiomersal.
  Hållbarhet öppnad förpackning
  3 månader
  Etui medföljer
  Ja

  Mer om produkten

  Solo Care Soft är en linsvätska som kan användas för snabb rengöring och hantering av mjuka kontaktlinser. Solo Care Soft är en vätska för rengöring, sköljning, desinfektion och förvaring av mjuka kontaktlinser. Den avlägsnar protein och förhindrar att linserna torkar ut. Till varje flaska medföljer ett antibakteriellt linsetui som förhindrar bakterietillväxt.

  Du gnuggar linsen med vätskan i 10 sekunder, sköljer i vätskan i ytterligare 10 sekunder och låter linsen sedan ligga i ett vätskefyllt etui i 5 minuter. Öppnad förpackning ska förbrukas inom 3 månader, därefter kastas överbliven vätska. Följ alltid din optikers rekommendationer för användning och hantering.

  Kommentera och betygsätt Solo Care Soft

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (1 betyg)

  3.0
  1

  Ursäkta, vad är skillnaden med Solo Care Aqua?! Båda är inte saltlösning, rätt?

  Safe e-commerce
  Certifierad av
  Trygg E-Handel

  Hitta dina linser här