Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Solo Care Soft

Linsvätska - Menicon

Solo Care Soft
  • Solo Care Soft thumbnail

69 kr

(0 betyg)

Produktbetyg

(0 betyg)

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Specifikation

Tillverkare
Menicon
Linstyp
Linsvätska
Förpackningsstorlekar
360 ml
Konserveringsmedel
Ja
Innehåll
En isoton vattenbaserad lösning innehållande polyhexanid 0.0001% som aktiv substans och konserveringsmedel, natriumklorid, poloxamer 407, dinatriumhydrogen fosfat, dinatriumedelat, natriumhydrogenfosfat. Innehåller ej korhexidin eller thiomersal.
Hållbarhet öppnad förpackning
3 månader
Etui medföljer
Ja

Mer om produkten

Solo Care Soft är en linsvätska som kan användas för snabb rengöring och hantering av mjuka kontaktlinser. Solo Care Soft är en vätska för rengöring, sköljning, desinfektion och förvaring av mjuka kontaktlinser. Den avlägsnar protein och förhindrar att linserna torkar ut. Till varje flaska medföljer ett antibakteriellt linsetui som förhindrar bakterietillväxt.

Du gnuggar linsen med vätskan i 10 sekunder, sköljer i vätskan i ytterligare 10 sekunder och låter linsen sedan ligga i ett vätskefyllt etui i 5 minuter. Öppnad förpackning ska förbrukas inom 3 månader, därefter kastas överbliven vätska. Följ alltid din optikers rekommendationer för användning och hantering.