Gå till kassa

Marshall

Solglasögon
Marshall
Solglasögon

Om Marshall

Marshall är ett ikoniskt rockmärke, sprunget ur musikindustrin, som på senare tid även gjort sig ett namn inom solglasögon. Marshall har hamnat i rampljuset på nytt, mycket vare sin rättframma stil och innovativa ådra när det kommer till glasögon. Genom sin moderna design bjuder Marshall på en underbar förening av både rock n´roll och stjärnglans.

Marshall Eyewear lanserades så sent som 2015 men märket är välkänt sedan tidigare. Du har säkert sett namnet i vitt på en svart förstärkare. Jim Marshalls förstärkare blev otroligt populära under slutet av 1960-talet.

Det här är design som påminner om en livsstil som vi associerar med känslan av riktigt bra musik. De handtillverkade bågarna är namngivna efter musiklegender som Mick, Bob, Debbie och Jimi.

Ett signum för Marshall har alltid varit hög kvalitet. Det är sannolikt därför som det här märket fortsatt är så pass populärt. Det betyder till exempel 100 % UV-skydd och bågar som är handgjorda. En stor fördel med Marshall är att de passar både honom och henne. Du kan välja bland olika former som klassisk pilot, runda och mer rektangulära.

Lensway ger dig bra priser, 90 dagars öppet köp och fria returer. Det blir inte lättare än så att upptäcka Marshall!