Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Le Specs

  Le Specs

  Runaways Matte grey

  Le Specs Runaways Matte grey
  vertual mirror big image frame mask
  • Runaways Matte grey thumbnail
  • Runaways Matte grey thumbnail
  • Runaways Matte grey thumbnail

  495 kr

  Mått & Specifikationer

  Bredd:
  142 mm
  Glasbredd:
  49 mm
  Glashöjd:
  44 mm
  Näsbrygga:
  22 mm
  Skalmlängd:
  150 mm
  Material:
  Plast
  Färg:
  Coconut
  Glasens färg:
  Warm Smoke Grad
  Glasses Measurements

  Mer om produkten

  Le Specs Runaways är med sin fräckt överdimensionerade design en av Le Specs mest lekfulla solglasögon.

  Le Specs Runaways är ännu ett bevis på hur skickliga det australiensiska modeföretaget Le Specs är när det gäller att ta fram vackra och trendiga solglasögon. Med sin storstilade design är Le Specs Runaways ett bra alternativ för den som trivs i händelsernas mitt. Den läckert överdimensionerade formen får Le Specs Runaways att verkligen sticka ut från mängden. Le Specs är ett modeföretag vi förknippar med framåtblickande design och innovativt formgivna solglasögon. Le Specs Runaways är ett utmärkt exempel på just detta.

  Med Runaways har Le Specs lyckats ta fram solglasögon som känns väldigt vitala och trendiga. Le Specs Runaways är helt tillverkad av acetat och har en synnerligen robust konstruktion. Den stora fronten med sina markerade övre hörn har en charmant feminin utstrålning. Näsbryggan är bred och gör att Le Specs Runaways sitter väldigt bra på näsan. De läckert skulpterade skalmarna är utsmyckade med Le Specs logotyp vid skalmfästet.

  Le Specs Runaways är ett givet val för den modemedvetne som enbart nöjer sig med det bästa. Döpt efter det klassiska rockbandet The Runaways är det här solglasögon som har en genuint rebellisk utstrålning. Le Specs Runaways får oss även att associera till 1960-talets mest glamourösa filmstjärnor. Enligt oss här på LensWay är Le Specs Runaways en av årets mest stilfulla solglasögon.

  Passform

  Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
  Glasses fit image

  Kommentera och betygsätt Runaways Matte grey

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (0 betyg)

  Safe e-commerce
  Certifierad av
  Trygg E-Handel

  Hitta dina linser här