Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

Runaways Matte grey

Le Specs

Le Specs
vertual mirror big image frame mask
Le Specs
  • Runaways Matte grey thumbnail
  • Runaways Matte grey thumbnail
  • Runaways Matte grey thumbnail

Vårt pris:495 kr Rek. pris:549 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
142 mm
Glasbredd:
49 mm
Glashöjd:
44 mm
Näsbrygga:
22 mm
Skalmlängd:
150 mm
Material:
Plast
Färg:
Coconut
Glasens färg:
Warm Smoke Grad
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Le Specs Runaways är med sin fräckt överdimensionerade design en av Le Specs mest lekfulla solglasögon.

Le Specs Runaways är ännu ett bevis på hur skickliga det australiensiska modeföretaget Le Specs är när det gäller att ta fram vackra och trendiga solglasögon. Med sin storstilade design är Le Specs Runaways ett bra alternativ för den som trivs i händelsernas mitt. Den läckert överdimensionerade formen får Le Specs Runaways att verkligen sticka ut från mängden. Le Specs är ett modeföretag vi förknippar med framåtblickande design och innovativt formgivna solglasögon. Le Specs Runaways är ett utmärkt exempel på just detta.

Med Runaways har Le Specs lyckats ta fram solglasögon som känns väldigt vitala och trendiga. Le Specs Runaways är helt tillverkad av acetat och har en synnerligen robust konstruktion. Den stora fronten med sina markerade övre hörn har en charmant feminin utstrålning. Näsbryggan är bred och gör att Le Specs Runaways sitter väldigt bra på näsan. De läckert skulpterade skalmarna är utsmyckade med Le Specs logotyp vid skalmfästet.

Le Specs Runaways är ett givet val för den modemedvetne som enbart nöjer sig med det bästa. Döpt efter det klassiska rockbandet The Runaways är det här solglasögon som har en genuint rebellisk utstrålning. Le Specs Runaways får oss även att associera till 1960-talets mest glamourösa filmstjärnor. Enligt oss här på LensWay är Le Specs Runaways en av årets mest stilfulla solglasögon.

Le Specs är modeföretaget som på 1980-talet blev synonymt med begreppet "Euro Chic" och hippa solglasögon som bars av alla på stränderna i Australien. Med sina stilsäkra solglasögon och kaxiga slogan "Le Specs, Le Tough" blev Le Specs namnet på allas läppar. Efter några tysta år gjorde företaget så en storstilad comeback 2006. Återigen har den klassiska logotypen med färgerna från den franska flaggan blivit synonymt med marknadens kaxigaste solglasögon. Så för den modemedvetna individen som söker en unik stil är Le Specs en gudagåva. Dessutom är solglasögon från Le Specs väldigt prisvärda, vilket gör att många kan unna sig lyxen att ha flera par.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.