Gå till kassa
Ray-Ban
  • Round Metal RB3447N-001/Z2 50 thumbnail
  • Round Metal RB3447N-001/Z2 50 thumbnail
  • Round Metal RB3447N-001/Z2 50 thumbnail

Round Metal RB3447N-001/Z2 50

Ray-Ban

1770 kr Rek. pris:1770 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
129 mm
Glasbredd:
50 mm
Glashöjd:
46 mm
Näsbrygga:
21 mm
Skalmlängd:
145 mm
Material:
Metall
Färg:
Gold
Glasens färg:
Pink Mirror
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Ray-Ban Round Metal är solglasögon som ger dig stjärnornas look

Från legendariska Ray-Ban kommer den läckra Round Metal. Med sin vackert ovala design är det här solglasögon som är både retro och framtid. Och många är de legendariska musiker som burit den här designen. Inspirationen har främst tagits från 60-talets stora alternativa rörelse och bågen utstrålar individualitet med den tidens frihetssträvan. Så om du vill se ut som en rockstjärna, är det här solglasögon du bör titta närmare på.

Round Metal är dessutom lika bekväma att bära som de är tjusiga att se på. En böjd brynbåge, justerbara nässadlar och tunna metallskalmar med skalmändar av plast som vilar bekvämt bakom öronen garanterar hög komfort. Ray-Ban är också kända för deras glaslinser av högsta kvalitet. Round Metals runda glaslinser är inget undantag. De skyddar dina ögon med både stil och finess.

Att många av Ray-Bans klassiska modeller bara blir mer populär för varje år som går är ingen tillfällighet. Solglasögon som Round Metal är tidlösa i sin framtoning. Och lika trendiga år efter år. Vilket gör att det är svårt att hitta ett bättre köp än Round Metal.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg