Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

Round Fleck RB2447-1157

Ray-Ban

15%
Ray-Ban
Ray-Ban
  • Round Fleck RB2447-1157 thumbnail
  • Round Fleck RB2447-1157 thumbnail
  • Round Fleck RB2447-1157 thumbnail

1595 kr1356 kr Rek. pris:1630 kr

(0 betyg)

Produktbetyg

(0 betyg)

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Mått & Specifikationer

Bredd:
142 mm
Glasbredd:
49 mm
Glashöjd:
42 mm
Näsbrygga:
21 mm
Skalmlängd:
145 mm
Material:
Plast
Färg:
Tortoise
Glasens färg:
G15 Green
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

RB2447 från den stilbildande glasögontillverkaren Ray-Ban är ett par eleganta solglasögon med 60-talskänsla. Pålitliga Ray-Ban vet hur man tar fram solglasögon som kombinerar design med funktion, och RB2447 är inget undantag.

Skalmarna har en matt ytfinish och är utformade med optimal passform i åtanke, och både komforten och hållbarheten är i topp. Det här gör att RB2447 är ett par solglasögon som är lika bekväma som de är snygga.

RB2447 är självfallet också utrustad med glas som skyddar dina ögon mot solens farliga UV-strålning. Passa på att köpa dina RB2447 här på LensWay och få branschens bästa service på köpet.

Den här utgåvan av RB2447 kommer i ett sköldpaddsmönstrat utförande med klassiskt gröna glas.

Det finns inget mer legendariskt namn än Ray-Ban när vi pratar solglasögon. Ray-Ban brukar ofta omnämnas som ”Kings of cool” och det är inte svårt att förstå varför. Ikoniska solglasögon som Ray-Ban Aviator och Ray-Ban Wayfarer utgör själva sinnesbilden för vad tidlöst cool design är. Det handlar om solglasögon som är så mycket mer än bara ett par solglasögon, de representerar en hel livsstil. Ray-Ban blev nämligen tidigt det naturliga valet för rockstjärnor och filmstjärnor. Stilbildande artister som Bob Dylan och Marilyn Monroe kunde ofta ses i solglasögon från Ray-Ban. Det fantastiska med Ray-Ban är att de också bara blir mer populär för varje år som går. Solglasögon från Ray-Ban är idag mer trendiga än någonsin förut.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image