Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

Round Craft RB3475Q-112/53

Ray-Ban

Ray-Ban
"“Ikonisk retro-look med handsydda läderdetaljer.”"
Ray-Ban
  • Round Craft RB3475Q-112/53 thumbnail
  • Round Craft RB3475Q-112/53 thumbnail
  • Round Craft RB3475Q-112/53 thumbnail

Vårt pris:1795 kr

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Mått & Specifikationer

Bredd:
130 mm
Glasbredd:
50 mm
Glashöjd:
43 mm
Näsbrygga:
21 mm
Skalmlängd:
145 mm
Material:
Metall
Färg:
Brown Leather
Glasens färg:
Brown
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

RB3475Q Round Craft är en ikonisk modell från mästarna Ray-Ban.

Ray-Ban Round Craft är solglasögon som får dig att sticka ut från mängden på ett fantastiskt snyggt sätt. De runda glasen ger dig en ikonisk retro-look som förstärks av de handsydda läderdetaljerna runt linserna och på skalmspetsarna. Vi sticker ut hakan och hävdar att det svårt att hitta en mer trendig look 2018 än vad dessa solglasögon ger.

Trendigare än någonsin.

Round Craft har en tidlös stil som gjordes berömd främst på 1960-talen av flera legendariska musiker och personligheter. Idag är den runda looken mer trendig och moderiktig än någonsin förut. Med sina unika detaljer och eleganta hantverk är Round Craft ett explosivt tillskott till Ray-Bans familj av ikoniska modeller. Den tunna bågen och den runda linsen är särskilt smickrande för små- till medelstora ansikten.

RB3475Q Round Craft har en guldfärgad båge med bruna läderdetaljer och glas.

Det finns inget mer legendariskt namn än Ray-Ban när vi pratar solglasögon. Ray-Ban brukar ofta omnämnas som ”Kings of cool” och det är inte svårt att förstå varför. Ikoniska solglasögon som Ray-Ban Aviator och Ray-Ban Wayfarer utgör själva sinnesbilden för vad tidlöst cool design är. Det handlar om solglasögon som är så mycket mer än bara ett par solglasögon, de representerar en hel livsstil. Ray-Ban blev nämligen tidigt det naturliga valet för rockstjärnor och filmstjärnor. Stilbildande artister som Bob Dylan och Marilyn Monroe kunde ofta ses i solglasögon från Ray-Ban. Det fantastiska med Ray-Ban är att de också bara blir mer populär för varje år som går. Solglasögon från Ray-Ban är idag mer trendiga än någonsin förut.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image