Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

RJ9066S-100/11

Ray-Ban Junior

Ray-Ban Junior
"En Wayfarer till barnen"
Ray-Ban Junior
  • RJ9066S-100/11 thumbnail
  • RJ9066S-100/11 thumbnail
  • RJ9066S-100/11 thumbnail

Vårt pris:695 kr Rek. pris:1110 kr

(1 betyg)

Mått & Specifikationer

Bredd:
135 mm
Glasbredd:
47 mm
Glashöjd:
35 mm
Näsbrygga:
20 mm
Skalmlängd:
130 mm
Material:
Plast
Färg:
Black
Glasens färg:
Grey Gradient
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Ikoniska solglasögonmodell i barnstorlek.

Ray-Ban Wayfarer är med största sannolikhet världens mest legendariska solglasögon. Älskad i över ett halvt sekel för sin kompromisslösa design och komfort! Nu får även barnen chansen att bära denna klassiska båge. RJ9066S har precis samma design och 100% UV-skydd som sitt storasyskon, den är bara lite mindre. Vill du ge dina barn det bästa och tuffaste solskyddet som marknaden kan erbjuda? Då är RJ9066S de solglasögon du ska klicka hem.

Den här versionen av RJ9066S är svart med gråtonade glas.

Ray-Ban Junior är kollektionen som ger barnen chansen att glänsa i klassiska solglasögon från Ray-Ban. Tidlösa modeller som Wayfarer och Clubmaster finns här i barnstorlekar. Det alla kanske inte vet är att barns ögon är känsligare än vuxnas för solens skadliga ljus. Barn behöver därför solglasögon av högsta klass. Med solglasögon från Ray-Ban Junior får de ett 100% UV-skydd och en design som är anpassad efter barnens livsstil. Samtidigt kommer de se ut som de små ”coolingar” de är.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(1 betyg)

5.0
1

Bra glasögon

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.