Ray-Ban Junior
  • RJ9065S-100/71 thumbnail
  • RJ9065S-100/71 thumbnail
  • RJ9065S-100/71 thumbnail

RJ9065S-100/71

Ray-Ban Junior

695 kr Rek. pris:1110 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
134 mm
Glasbredd:
48 mm
Glashöjd:
37 mm
Näsbrygga:
18 mm
Skalmlängd:
130 mm
Material:
Plast
Färg:
Black
Glasens färg:
Green
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Klart även barnen ska ha ett par solglasögon från Ray-Ban.

Nu kan även barnen få stjärnornas look! Med RJ9065S får även de yngre chansen att bära ett par klassiska bågar från Ray-Ban. Det här är solglasögon som erbjuder samma ikoniska design och 100% UV-skydd som sina storasyskon, bara i ett lite mindre format. Det är superviktigt att barn skyddar sina ögon mot solens skadliga strålar, med dessa solglasögon får de det bästa av alla världar - stil och skydd i världsklass.

Den här versionen av RJ9065S är svart med mörkgröna glas.

Ray-Ban Junior är kollektionen som ger barnen chansen att glänsa i klassiska solglasögon från Ray-Ban. Tidlösa modeller som Wayfarer och Clubmaster finns här i barnstorlekar. Det alla kanske inte vet är att barns ögon är känsligare än vuxnas för solens skadliga ljus. Barn behöver därför solglasögon av högsta klass. Med solglasögon från Ray-Ban Junior får de ett 100% UV-skydd och en design som är anpassad efter barnens livsstil. Samtidigt kommer de se ut som de små ”coolingar” de är.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Den här produkten har ännu inte betygsatts.

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.