Ray-Ban Junior
  • RJ9050S-70182Y thumbnail
  • RJ9050S-70182Y thumbnail
  • RJ9050S-70182Y thumbnail

RJ9050S-70182Y

Ray-Ban Junior

695 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
123 mm
Glasbredd:
45 mm
Glashöjd:
34 mm
Näsbrygga:
15 mm
Skalmlängd:
125 mm
Material:
Plast
Färg:
Matte Brown
Glasens färg:
Gold Mirror
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Clubmaster Junior är ett par barnsolglasögon från Ray-Ban med klassiskt läcker design.

Det här är barnversionen av den ikoniska Ray-Ban Clubmaster. Med dessa solglasögon kommer ditt barn att se ut som en riktig rockstjärna. Ett av tidernas mest klassiska par solglasögon i ett lite mindre format. Ditt barn behöver skydda sina ögon mot solens farliga UV-strålar. Varför då inte göra det med ett av världens mest tidlösa par solglasögon?

Ray-Ban Junior är kollektionen som ger barnen chansen att glänsa i klassiska solglasögon från Ray-Ban. Tidlösa modeller som Wayfarer och Clubmaster finns här i barnstorlekar. Det alla kanske inte vet är att barns ögon är känsligare än vuxnas för solens skadliga ljus. Barn behöver därför solglasögon av högsta klass. Med solglasögon från Ray-Ban Junior får de ett 100% UV-skydd och en design som är anpassad efter barnens livsstil. Samtidigt kommer de se ut som de små ”coolingar” de är.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Den här produkten har ännu inte betygsatts.

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.