Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

ReadeREST Swarowski

Accessoar - ReadeREST

ReadeREST Swarowski
  • ReadeREST Swarowski thumbnail

99 kr

(1 betyg)

Produktbetyg

(1 betyg)

5.0
1

Bästa jag gjort att beställa denna. Äntligen ett snyggt sätt att ha mina läsglasögon och jag vet alltid var de är :-) Jättebra ge bort present.

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Specifikation

Tillverkare
ReadeREST
Linstyp
Accessoar

Mer om produkten

Elegant och smart lösning från ReadeREST

ReadeRESTs smarta lösning är en oumbärlig accessoar för dig som vill ha koll på saker och ting. Tillbehöret kommer i två delar. Du fäster den ena delen på insidan av din tröja eller skjorta, och sedan sätter du den andra delen på utsidan. Du kan sedan fästa dina glasögon för att alltid ha dem nära, och slippa lägga dem i fickan där de riskerar att bli smutsiga eller repiga.Och du, förutom glasögon kan du exempelvis hänga dina hörlurar i dem och slippa trassel.

Den här utgåvan kommer i ett utförande med riktigt snygga Swarovskikristaller