Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

RB4258-710/73

Ray-Ban

15%
Ray-Ban
"Trendig design möter komfort av toppklass."
Ray-Ban
  • RB4258-710/73 thumbnail
  • RB4258-710/73 thumbnail
  • RB4258-710/73 thumbnail

1195 kr1016 kr Rek. pris:1410 kr

(0 betyg)

Produktbetyg

(0 betyg)

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Mått & Specifikationer

Bredd:
140 mm
Glasbredd:
50 mm
Glashöjd:
40 mm
Näsbrygga:
20 mm
Skalmlängd:
145 mm
Material:
Plast
Färg:
Havana
Glasens färg:
Brown
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

RB4258 är solglasögon från Ray-Ban som tål tuffa tag.

Den stilrena RB4258 från Ray-Ban är en vinnare i alla sammanhang. Tillverkad i moderna material som klarar av allt staden eller landet utsätter dem för. Bågen är lättviktig och väldigt hållbar. RB4258 är helt enkelt optimerad för att bäras hela dagarna. Så om du är på jakt efter solglasögon som kombinerar trendig design med komfort av toppklass har du hittat rätt. Givetvis är linserna också av högsta kvalitet. De ger dig ett 100% UV-skydd mot solens skadliga strålar. På skalmen sitter Ray-Bans ikoniska logga som en garanti för att allt med RB4258 är av högsta klass.

Den här versionen av RB4253 är brunmelerad med bruna glas.

Det finns inget mer legendariskt namn än Ray-Ban när vi pratar solglasögon. Ray-Ban brukar ofta omnämnas som ”Kings of cool” och det är inte svårt att förstå varför. Ikoniska solglasögon som Ray-Ban Aviator och Ray-Ban Wayfarer utgör själva sinnesbilden för vad tidlöst cool design är. Det handlar om solglasögon som är så mycket mer än bara ett par solglasögon, de representerar en hel livsstil. Ray-Ban blev nämligen tidigt det naturliga valet för rockstjärnor och filmstjärnor. Stilbildande artister som Bob Dylan och Marilyn Monroe kunde ofta ses i solglasögon från Ray-Ban. Det fantastiska med Ray-Ban är att de också bara blir mer populär för varje år som går. Solglasögon från Ray-Ban är idag mer trendiga än någonsin förut.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image