Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

RB4243-865/13

Ray-Ban

15%
Ray-Ban
"Bli först med årets trendigaste look."
Ray-Ban
  • RB4243-865/13 thumbnail
  • RB4243-865/13 thumbnail
  • RB4243-865/13 thumbnail

1295 kr1101 kr Rek. pris:1310 kr

(0 betyg)

Produktbetyg

(0 betyg)

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Mått & Specifikationer

Bredd:
135 mm
Glasbredd:
49 mm
Glashöjd:
41 mm
Näsbrygga:
20 mm
Skalmlängd:
145 mm
Material:
Plast
Färg:
Havana Rubber
Glasens färg:
Brown Gradient
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

RB4243 från Ray-Ban är en ungdomlig båge som utstrålar stil i massor.

Från Ray-Ban kommer den eleganta RB4243. Här pratar vi solglasögon som kommer dominera uteserveringarna och stränderna i år. Med sin runda båge och tunna metallskalmar är det här en design som är lika bekväm att bära som den är skön att se på.

Ray-Bans hetaste nykomling.

Hur får man en ikonisk design att kännas evigt ung? Ray-Ban gör det genom att låta kidsen få en egen modern tolkning av en ikonisk design. RB4243 är inspirerad av den ikoniska runda formen, med front tillverkad av nylon och tunna metallskalmar. Glasen ger dig givetvis skydd av absolut högsta klass samtidigt som de ger dig en väldigt trendig look.

Den här utgåvan av RB4243 är läckert brun med bruntonade glas.

Det finns inget mer legendariskt namn än Ray-Ban när vi pratar solglasögon. Ray-Ban brukar ofta omnämnas som ”Kings of cool” och det är inte svårt att förstå varför. Ikoniska solglasögon som Ray-Ban Aviator och Ray-Ban Wayfarer utgör själva sinnesbilden för vad tidlöst cool design är. Det handlar om solglasögon som är så mycket mer än bara ett par solglasögon, de representerar en hel livsstil. Ray-Ban blev nämligen tidigt det naturliga valet för rockstjärnor och filmstjärnor. Stilbildande artister som Bob Dylan och Marilyn Monroe kunde ofta ses i solglasögon från Ray-Ban. Det fantastiska med Ray-Ban är att de också bara blir mer populär för varje år som går. Solglasögon från Ray-Ban är idag mer trendiga än någonsin förut.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image