Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

RB4187-622/8G

RB4187 622/8G

Ray-Ban
"Eftersom det är en unisexvariant passar den lika bra för både män och kvinnor."
Ray-Ban
  • RB4187-622/8G thumbnail
  • RB4187-622/8G thumbnail
  • RB4187-622/8G thumbnail

Vårt pris:995 kr Rek. pris:1180 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
138 mm
Glasbredd:
54 mm
Glashöjd:
42 mm
Näsbrygga:
18 mm
Skalmlängd:
Material:
Plast
Färg:
Black Rubber
Glasens färg:
Grey
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Solglasögonen RB4187 622/8G Chris från Ray-Ban är en spännande nykomling ur den populära kollektionen Highstreet. Eftersom det är en unisexvariant passar den lika bra för både män och kvinnor. Med sin lite tjockare front i nylon sticker dessa svarta solglasögon ut på ett passande sätt samtidigt som skalmarna har en läckert avsmalnande design. Precis som vanligt finner du en smal, snirklig Ray-Ban logotyp i högra glasets övre hörn. En lite mindre vit logotyp viskar Ray-Ban på sidan av skalmen. Den nyckelhålsformade näsbryggan sätter tonen för RB4187 622/8G Chris och ger bågen dess särskilda karaktär som tillsammans med de diskreta grå glasen skapar ett par riktigt stilrena solglasögonDet finns inget mer legendariskt namn än Ray-Ban när vi pratar solglasögon. Ray-Ban brukar ofta omnämnas som ”Kings of cool” och det är inte svårt att förstå varför. Ikoniska solglasögon som Ray-Ban Aviator och Ray-Ban Wayfarer utgör själva sinnesbilden för vad tidlöst cool design är. Det handlar om solglasögon som är så mycket mer än bara ett par solglasögon, de representerar en hel livsstil. Ray-Ban blev nämligen tidigt det naturliga valet för rockstjärnor och filmstjärnor. Stilbildande artister som Bob Dylan och Marilyn Monroe kunde ofta ses i solglasögon från Ray-Ban. Det fantastiska med Ray-Ban är att de också bara blir mer populär för varje år som går. Solglasögon från Ray-Ban är idag mer trendiga än någonsin förut.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.