Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Ray-Ban

  Ray-Ban

  Aviator Liteforce RB4180-6016/71

  Ray-Ban Aviator Liteforce RB4180-6016/71
  vertual mirror big image frame mask
  • Aviator Liteforce RB4180-6016/71 thumbnail
  • Aviator Liteforce RB4180-6016/71 thumbnail
  • Aviator Liteforce RB4180-6016/71 thumbnail

  1195 kr

  Mått & Specifikationer

  Bredd:
  140 mm
  Glasbredd:
  58 mm
  Glashöjd:
  48 mm
  Näsbrygga:
  17 mm
  Skalmlängd:
  135 mm
  Färg:
  Green
  Glasens färg:
  Poly Green
  Glasses Measurements

  Mer om produkten

  RB4180 Liteforce Aviator är med sitt högteknologiska material en elegant nytolkning av Ray-Bans mest klassiska solglasögon.

  RB4180 Liteforce Aviator från den legendariska glasögontillverkaren Ray-Ban är solglasögon som kombinerar den senaste teknologin med en klassisk design. I grunden är RB4180 Liteforce Aviator en nyversion av den ikoniska modellen Ray-Ban Aviator, tillverkad i ett nytt biodynamiskt material som vanligtvis används inom flygindustrin och kirurgin.

  Det innovativa materialet gör att RB4180 Liteforce Aviator har en extremt låg vikt. Låt dock inte den blygsamma vikten leda dig till att tro att det här är sköra solglasögon, RB4180 Liteforce Aviator är ett par solglasögon som är extremt motståndskraftiga. Pilotglasögon är en typ av glasögon som se bra ut på de flesta ansiktsformer, men kanske framförallt ovala och fyrkantiga ansiktsformer.

  RB4180 Liteforce Aviator är självfallet också utrustad med glas som skyddar dina ögon på bästa sätt mot solens farliga UV-strålning. De ovala glasen är tillverkade av polykarbonat och har en ytbehandling som motverkar att glasen blir smutsiga. Ray-Bans klassiska logga är stilenligt placerad på utsidan av skalmarna. Passa på att köpa dina RB4180 Liteforce Aviator här på LensWay och få branschens bästa service på köpet.

  Den här utgåvan av RB4180 kommer i militärgrönt utförande med gröntonade glas.

  Passform

  Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
  Glasses fit image

  Kommentera och betygsätt Aviator Liteforce RB4180-6016/71

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (0 betyg)

  Safe e-commerce
  Certifierad av
  Trygg E-Handel

  Hitta dina linser här