Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

 • Spara recept
 • Exklusiva erbjudanden
 • Orderhistorik
 • Favoriter
 • Ändra uppgifter
 • Upprepa beställning

Välkommen tillbaka! Här är produkterna från ditt senaste besök

Aviator Liteforce RB4180-6016/71

Ray-Ban

Ray-Ban
vertual mirror big image frame mask
Ray-Ban
 • Aviator Liteforce RB4180-6016/71 thumbnail
 • Aviator Liteforce RB4180-6016/71 thumbnail
 • Aviator Liteforce RB4180-6016/71 thumbnail

Vårt pris:1195 kr Rek. pris:1500 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
140 mm
Glasbredd:
58 mm
Glashöjd:
48 mm
Näsbrygga:
17 mm
Skalmlängd:
135 mm
Färg:
Green
Glasens färg:
Poly Green
Glasses Measurements

Mer om produkten

RB4180 Liteforce Aviator är med sitt högteknologiska material en elegant nytolkning av Ray-Bans mest klassiska solglasögon.

RB4180 Liteforce Aviator från den legendariska glasögontillverkaren Ray-Ban är solglasögon som kombinerar den senaste teknologin med en klassisk design. I grunden är RB4180 Liteforce Aviator en nyversion av den ikoniska modellen Ray-Ban Aviator, tillverkad i ett nytt biodynamiskt material som vanligtvis används inom flygindustrin och kirurgin.

Det innovativa materialet gör att RB4180 Liteforce Aviator har en extremt låg vikt. Låt dock inte den blygsamma vikten leda dig till att tro att det här är sköra solglasögon, RB4180 Liteforce Aviator är ett par solglasögon som är extremt motståndskraftiga. Pilotglasögon är en typ av glasögon som se bra ut på de flesta ansiktsformer, men kanske framförallt ovala och fyrkantiga ansiktsformer.

RB4180 Liteforce Aviator är självfallet också utrustad med glas som skyddar dina ögon på bästa sätt mot solens farliga UV-strålning. De ovala glasen är tillverkade av polykarbonat och har en ytbehandling som motverkar att glasen blir smutsiga. Ray-Bans klassiska logga är stilenligt placerad på utsidan av skalmarna. Passa på att köpa dina RB4180 Liteforce Aviator här på LensWay och få branschens bästa service på köpet.

Den här utgåvan av RB4180 kommer i militärgrönt utförande med gröntonade glas.

Det finns inget mer legendariskt namn än Ray-Ban när vi pratar solglasögon. Ray-Ban brukar ofta omnämnas som ”Kings of cool” och det är inte svårt att förstå varför. Ikoniska solglasögon som Ray-Ban Aviator och Ray-Ban Wayfarer utgör själva sinnesbilden för vad tidlöst cool design är. Det handlar om solglasögon som är så mycket mer än bara ett par solglasögon, de representerar en hel livsstil. Ray-Ban blev nämligen tidigt det naturliga valet för rockstjärnor och filmstjärnor. Stilbildande artister som Bob Dylan och Marilyn Monroe kunde ofta ses i solglasögon från Ray-Ban. Det fantastiska med Ray-Ban är att de också bara blir mer populär för varje år som går. Solglasögon från Ray-Ban är idag mer trendiga än någonsin förut.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

 • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
 • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.