Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

RB4147-601/32 60

Ray-Ban

24%
Ray-Ban
Ray-Ban
  • RB4147-601/32 60 thumbnail
  • RB4147-601/32 60 thumbnail
  • RB4147-601/32 60 thumbnail

1495 kr1136 kr Rek. pris:1520 kr

(0 betyg)

Produktbetyg

(0 betyg)

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Mått & Specifikationer

Bredd:
147 mm
Glasbredd:
60 mm
Glashöjd:
46 mm
Näsbrygga:
15 mm
Skalmlängd:
145 mm
Material:
Plast
Färg:
Black
Glasens färg:
Grey Gradient
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

RB4147 är ännu en i raden av stilrena och sofistikerade solglasögon från legendariska Ray-Ban.

RB4147 från den stilbildande glasögontillverkaren Ray-Ban är ett par solglasögon som förvaltar företagets klassiska arv på bästa sätt. Det handlar om ett par solglasögon som kombinerar ett omsorgsfullt hantverk med design av absolut toppklass. RB4147 förkroppsligar allt det vi förknippar med Ray-Ban.

Ray-Ban är ett företag som står bakom några av de mest klassiska solglasögon som finns, på deras CV återfinns ikoniska solglasögon som Ray-Ban Aviator och Ray-Ban Wayfarer. RB4147 delar många kvaliteter med dessa klassiska solglasögon men har en helt egen identitet. RB4147 har en mer modern design än nämnda syskon, men präglas likväl av samma självförtroende och kraftfulla utstrålning.

Med sin stora ovala front och elegant skulpterade skalmar är RB4147 ett par solglasögon som passar i alla sammanhang. Det spelar ingen roll huruvida kulisserna är stranden eller staden, med RB4147 får solglasögon som alltid ger dig den rätta utstrålningen. De stora och elegant glasen är dessutom smickrande för de allra flesta ansiktsformer. RB4147 är tillverkad av högkvalitativ plast som ger komfort och hållbarhet.

RB4147 är självfallet också utrustad med glas som skyddar dina ögon mot solens farliga UV-strålning. De ovala glasen är dessutom läckert mörktonade. Ray-Bans klassiska logga är stilenligt placerad på utsidan av skalmarna. Passa på att köpa dina RB4147 här på LensWay och få branschens bästa service på köpet.

Modern acetatbåge i klassiskt svart. De ovala stora glasen ger tillsammans med de vackert skulpterade skalmarna, en design som andas Hollywood-chic. Ray-Bans klassiska logga är stilenligt placerad på utsidan av skalmarna och på det ena glaset.

Det finns inget mer legendariskt namn än Ray-Ban när vi pratar solglasögon. Ray-Ban brukar ofta omnämnas som ”Kings of cool” och det är inte svårt att förstå varför. Ikoniska solglasögon som Ray-Ban Aviator och Ray-Ban Wayfarer utgör själva sinnesbilden för vad tidlöst cool design är. Det handlar om solglasögon som är så mycket mer än bara ett par solglasögon, de representerar en hel livsstil. Ray-Ban blev nämligen tidigt det naturliga valet för rockstjärnor och filmstjärnor. Stilbildande artister som Bob Dylan och Marilyn Monroe kunde ofta ses i solglasögon från Ray-Ban. Det fantastiska med Ray-Ban är att de också bara blir mer populär för varje år som går. Solglasögon från Ray-Ban är idag mer trendiga än någonsin förut.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image