Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

RB3546-9074 52

Ray-Ban

15%
Ray-Ban
"Gatusmart och ultralätt nykomling från mästarna."
Ray-Ban
  • RB3546-9074 52 thumbnail
  • RB3546-9074 52 thumbnail
  • RB3546-9074 52 thumbnail

1495 kr1271 kr Rek. pris:1660 kr

(0 betyg)

Produktbetyg

(0 betyg)

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Mått & Specifikationer

Bredd:
140 mm
Glasbredd:
52 mm
Glashöjd:
46 mm
Näsbrygga:
20 mm
Skalmlängd:
145 mm
Material:
Metall
Färg:
Copper
Glasens färg:
Brown
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

RB3546 från Ray-Ban ett par solglasögon som sticker ut med sin kaxiga stil.

Med sin ultralätta konstruktion och minimalistiska design är RB3546 ännu en vinnare från Ray-Ban! Du som är på jakt efter årets hetaste look behöver inte leta längre. Det här en unisexbåge som alla kommer stormtrivas i. Med sin gatusmarta stil fungerar RB3546 i alla sammanhang. Den dubbla näsbryggan adderar flera skopor pondus till en redan felfri design. Givetvis är de bekväma att bära också. Och linserna är av högsta klass.

Den här versionen av RB3816 kommer i ett koppar- och brunmelerat utförande med bruna linser.

Det finns inget mer legendariskt namn än Ray-Ban när vi pratar solglasögon. Ray-Ban brukar ofta omnämnas som ”Kings of cool” och det är inte svårt att förstå varför. Ikoniska solglasögon som Ray-Ban Aviator och Ray-Ban Wayfarer utgör själva sinnesbilden för vad tidlöst cool design är. Det handlar om solglasögon som är så mycket mer än bara ett par solglasögon, de representerar en hel livsstil. Ray-Ban blev nämligen tidigt det naturliga valet för rockstjärnor och filmstjärnor. Stilbildande artister som Bob Dylan och Marilyn Monroe kunde ofta ses i solglasögon från Ray-Ban. Det fantastiska med Ray-Ban är att de också bara blir mer populär för varje år som går. Solglasögon från Ray-Ban är idag mer trendiga än någonsin förut.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image