Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

 • Spara recept
 • Exklusiva erbjudanden
 • Orderhistorik
 • Favoriter
 • Ändra uppgifter
 • Upprepa beställning

RB3502-004/61

Ray-Ban

Ray-Ban
vertual mirror big image frame mask
Ray-Ban
 • RB3502-004/61 thumbnail
 • RB3502-004/61 thumbnail
 • RB3502-004/61 thumbnail

Vårt pris:1195 kr Rek. pris:1780 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
140 mm
Glasbredd:
61 mm
Glashöjd:
43 mm
Näsbrygga:
14 mm
Skalmlängd:
135 mm
Färg:
Gunmetal
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

RB3502 är med sina klassiska former en av Ray-Bans mest stilrena och sofistikerade solglasögon.

RB3502 från den legendariska glasögontillverkaren Ray-ban är ett par solglasögon som har ett överflöd av stil och elegans. Ray-Ban är ett varumärke som ligger bakom flera av historiens mest välkända solglasögon. Med ikoniska solglasögon som Aviator och Wayfarer på sitt CV är Ray-Ban den okrönta kungen när det gäller att leverera coola solglasögon. RB3502 är med sin stilrena design ett utmärkt exempel på det som gjort Ray-Ban ledande inom sin bransch.

Det här är ett par solglasögon som håller absolut högsta kvalitet när det gäller såväl hantverk som design. RB3502 liknar väldigt mycket den klassiska Ray-Ban Caravan, vilken i grunden är en mindre variant av Ray-Bans stilbildande pilotglasögon Ray-Ban Aviator. Med sin mjukt rektangulära front är också RB3502 ett par solglasögon som passar de allra flesta ansiktsformer väldigt väl.

RB3502 har en front som är tillverkad av metall och skalmar som är tillverkade av högkvalitativt acetat. Det här är solglasögon som har den perfekta balansen, de är nämligen lika bekväma som de är stilrent sköna. De lätt tårformade glasen ger dig sedan ett väldigt bra skydd mot solens farliga UV-strålning. Det handlar om Ray-Bans klassiska G-15-glas som är erkänt bra på att skydda dina ögon. För oss på LensWay är RB3502 ett par solglasögon som med sin tidlösa elegans förkroppsligar allt det Ray-Ban står för.

På den här utgåvan av RB3502 är fronten stålgrå medan skalmarna är svarta. De läckra glasen är gröna.

Det finns inget mer legendariskt namn än Ray-Ban när vi pratar solglasögon. Ray-Ban brukar ofta omnämnas som ”Kings of cool” och det är inte svårt att förstå varför. Ikoniska solglasögon som Ray-Ban Aviator och Ray-Ban Wayfarer utgör själva sinnesbilden för vad tidlöst cool design är. Det handlar om solglasögon som är så mycket mer än bara ett par solglasögon, de representerar en hel livsstil. Ray-Ban blev nämligen tidigt det naturliga valet för rockstjärnor och filmstjärnor. Stilbildande artister som Bob Dylan och Marilyn Monroe kunde ofta ses i solglasögon från Ray-Ban. Det fantastiska med Ray-Ban är att de också bara blir mer populär för varje år som går. Solglasögon från Ray-Ban är idag mer trendiga än någonsin förut.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

 • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
 • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.