Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Ray-Ban

  Ray-Ban

  RB3502-004/61

  Ray-Ban RB3502-004/61
  vertual mirror big image frame mask
  • RB3502-004/61 thumbnail
  • RB3502-004/61 thumbnail
  • RB3502-004/61 thumbnail

  1195 kr

  Mått & Specifikationer

  Bredd:
  140 mm
  Glasbredd:
  61 mm
  Glashöjd:
  43 mm
  Näsbrygga:
  14 mm
  Skalmlängd:
  135 mm
  Färg:
  Gunmetal
  Glasses Measurements

  Mer om produkten

  RB3502 är med sina klassiska former en av Ray-Bans mest stilrena och sofistikerade solglasögon.

  RB3502 från den legendariska glasögontillverkaren Ray-ban är ett par solglasögon som har ett överflöd av stil och elegans. Ray-Ban är ett varumärke som ligger bakom flera av historiens mest välkända solglasögon. Med ikoniska solglasögon som Aviator och Wayfarer på sitt CV är Ray-Ban den okrönta kungen när det gäller att leverera coola solglasögon. RB3502 är med sin stilrena design ett utmärkt exempel på det som gjort Ray-Ban ledande inom sin bransch.

  Det här är ett par solglasögon som håller absolut högsta kvalitet när det gäller såväl hantverk som design. RB3502 liknar väldigt mycket den klassiska Ray-Ban Caravan, vilken i grunden är en mindre variant av Ray-Bans stilbildande pilotglasögon Ray-Ban Aviator. Med sin mjukt rektangulära front är också RB3502 ett par solglasögon som passar de allra flesta ansiktsformer väldigt väl.

  RB3502 har en front som är tillverkad av metall och skalmar som är tillverkade av högkvalitativt acetat. Det här är solglasögon som har den perfekta balansen, de är nämligen lika bekväma som de är stilrent sköna. De lätt tårformade glasen ger dig sedan ett väldigt bra skydd mot solens farliga UV-strålning. Det handlar om Ray-Bans klassiska G-15-glas som är erkänt bra på att skydda dina ögon. För oss på LensWay är RB3502 ett par solglasögon som med sin tidlösa elegans förkroppsligar allt det Ray-Ban står för.

  På den här utgåvan av RB3502 är fronten stålgrå medan skalmarna är svarta. De läckra glasen är gröna.

  Passform

  Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
  Glasses fit image

  Kommentera och betygsätt RB3502-004/61

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (0 betyg)

  Safe e-commerce
  Certifierad av
  Trygg E-Handel

  Hitta dina linser här