Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

RB3498-006

Ray-Ban

Ray-Ban
"Komfort och funktionalitet är tanken bakom den här bågen. Perfekta för dig som är på språng."
Ray-Ban
  • RB3498-006 thumbnail
  • RB3498-006 thumbnail
  • RB3498-006 thumbnail

Vårt pris:1195 kr Rek. pris:1780 kr

(1 betyg)

Mått & Specifikationer

Bredd:
145 mm
Glasbredd:
64 mm
Glashöjd:
37 mm
Näsbrygga:
17 mm
Skalmlängd:
135 mm
Material:
Metall
Färg:
Black
Glasens färg:
Black
Polariserande
Ja
Glasses Measurements

Mer om produkten

RB3498 från den stilbildande glasögontillverkaren Ray-Ban är ett par eleganta solglasögon som fungerar utmärkt till alla möjliga klädstilar. RB3498 har en fyrkantig form och en sportig design som gör att du inte behöver sakta ner i såväl vardagen som i en aktiv livsstil. Pålitliga Ray-Ban vet hur man tar fram solglasögon som kombinerar design med funktion, och RB3498 är inget undantag.

RB3498 har en matt gummifinish som förstärker den eleganta känsla som präglar dessa solglasögon. Det är dessutom ett väldigt motståndskraftigt material. Skalmarna är utformade med optimal passform i åtanke, och de fjäderbelastade gångjärnen gör att både komforten och hållbarheten är i topp. Det här gör att RB3498 är ett par solglasögon som är lika bekväma som de är snygga. Givetvis hittar du också Ray-Bans stilbildande logotyp på utsidan av skalmen.

RB3498 är självfallet också utrustad med glas som skyddar dina ögon mot solens farliga UV-strålning. Glasen är dessutom läckert mörktonade. Passa på att köpa dina RB3498 här på LensWay och få branschens bästa service på köpet.

Den här utgåvan av RB3498 kommer i ett klassiskt svart utförande med svarta glas.

Det finns inget mer legendariskt namn än Ray-Ban när vi pratar solglasögon. Ray-Ban brukar ofta omnämnas som ”Kings of cool” och det är inte svårt att förstå varför. Ikoniska solglasögon som Ray-Ban Aviator och Ray-Ban Wayfarer utgör själva sinnesbilden för vad tidlöst cool design är. Det handlar om solglasögon som är så mycket mer än bara ett par solglasögon, de representerar en hel livsstil. Ray-Ban blev nämligen tidigt det naturliga valet för rockstjärnor och filmstjärnor. Stilbildande artister som Bob Dylan och Marilyn Monroe kunde ofta ses i solglasögon från Ray-Ban. Det fantastiska med Ray-Ban är att de också bara blir mer populär för varje år som går. Solglasögon från Ray-Ban är idag mer trendiga än någonsin förut.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(1 betyg)

5.0
1

Mkt snygga och lätta Ray-Ban P till sonen för att skydda ögonen från UV-strålning. Lensway levererar som vanligt med både hög kvalitet och supersnabb leverans, beställde igår och fick dem idag. Kundnöjdhet i topp!!!

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.