Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Ray-Ban

  Ray-Ban

  RB3498-006

  Ray-Ban RB3498-006
  vertual mirror big image frame mask
  • RB3498-006 thumbnail
  • RB3498-006 thumbnail
  • RB3498-006 thumbnail

  1195 kr

  Mått & Specifikationer

  Bredd:
  148 mm
  Glasbredd:
  64 mm
  Glashöjd:
  40 mm
  Näsbrygga:
  17 mm
  Skalmlängd:
  135 mm
  Material:
  Metall
  Färg:
  Black
  Glasens färg:
  Black
  Glasses Measurements

  Mer om produkten

  RB3498 från den stilbildande glasögontillverkaren Ray-Ban är ett par eleganta solglasögon som fungerar utmärkt till alla möjliga klädstilar. RB3498 har en fyrkantig form och en sportig design som gör att du inte behöver sakta ner i såväl vardagen som i en aktiv livsstil. Pålitliga Ray-Ban vet hur man tar fram solglasögon som kombinerar design med funktion, och RB3498 är inget undantag.

  RB3498 har en matt gummifinish som förstärker den eleganta känsla som präglar dessa solglasögon. Det är dessutom ett väldigt motståndskraftigt material. Skalmarna är utformade med optimal passform i åtanke, och de fjäderbelastade gångjärnen gör att både komforten och hållbarheten är i topp. Det här gör att RB3498 är ett par solglasögon som är lika bekväma som de är snygga. Givetvis hittar du också Ray-Bans stilbildande logotyp på utsidan av skalmen.

  RB3498 är självfallet också utrustad med glas som skyddar dina ögon mot solens farliga UV-strålning. Glasen är dessutom läckert mörktonade. Passa på att köpa dina RB3498 här på LensWay och få branschens bästa service på köpet.

  Den här utgåvan av RB3498 kommer i ett klassiskt svart utförande med svarta glas.

  Passform

  Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
  Glasses fit image

  Kommentera och betygsätt RB3498-006

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (0 betyg)

  Safe e-commerce
  Certifierad av
  Trygg E-Handel

  Hitta dina linser här