Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

 • Spara recept
 • Exklusiva erbjudanden
 • Orderhistorik
 • Favoriter
 • Ändra uppgifter
 • Upprepa beställning

Välkommen tillbaka! Här är produkterna från ditt senaste besök

Round Metal RB3447-001 14

Ray-Ban

Ray-Ban Round Metal RB3447-001 14
vertual mirror big image frame mask
Ray-Ban
 • Round Metal RB3447-001 14 thumbnail
 • Round Metal RB3447-001 14 thumbnail
 • Round Metal RB3447-001 14 thumbnail

Vårt pris:1195 kr Rek. pris:1730 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
129 mm
Glasbredd:
50 mm
Glashöjd:
46 mm
Näsbrygga:
21 mm
Skalmlängd:
145 mm
Material:
Metall
Färg:
Glossy Gold
Glasens färg:
Crystal Green
Glasses Measurements

Mer om produkten

Retro-inspirerad unisexbåge från Ray-ban med en vacker oval design. Många är de legendariska musiker som burit den här designen. Inspiration har främst tagits från 60-talets stora alternativa rörelse och bågen utstrålar individualitet med den tidens frihetssträvan.

Den här utgåvan är guldfärgad med transparenta skalmtippar och gröna glas. Den kurviga näsbryggan och slimmade konstruktionen bidrar till en väldigt komfortabel båge. Ray-Bans klassiska logga är givetvis stilenligt placerad på ovandelen av det högra glaset.

Det finns inget mer legendariskt namn än Ray-Ban när vi pratar solglasögon. Ray-Ban brukar ofta omnämnas som ”Kings of cool” och det är inte svårt att förstå varför. Ikoniska solglasögon som Ray-Ban Aviator och Ray-Ban Wayfarer utgör själva sinnesbilden för vad tidlöst cool design är. Det handlar om solglasögon som är så mycket mer än bara ett par solglasögon, de representerar en hel livsstil. Ray-Ban blev nämligen tidigt det naturliga valet för rockstjärnor och filmstjärnor. Stilbildande artister som Bob Dylan och Marilyn Monroe kunde ofta ses i solglasögon från Ray-Ban. Det fantastiska med Ray-Ban är att de också bara blir mer populär för varje år som går. Solglasögon från Ray-Ban är idag mer trendiga än någonsin förut.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

 • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
 • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Kommentera och betygsätt Round Metal RB3447-001 14

Betygsätt (1-5) * 

Betygsätt (1-5)

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Produktbetyg

(0 betyg)