Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

RB3445-004 64

Ray-Ban

15%
Ray-Ban
"Snabba och sportiga. Perfekta för dig som lever ett aktivt liv."
Ray-Ban
  • RB3445-004 64 thumbnail
  • RB3445-004 64 thumbnail
  • RB3445-004 64 thumbnail

1395 kr1186 kr Rek. pris:1400 kr

(1 betyg)

Produktbetyg

(1 betyg)

5.0
1

Fantastiskt snygga och sköna Ray-Bans.

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Mått & Specifikationer

Bredd:
148 mm
Glasbredd:
64 mm
Glashöjd:
40 mm
Näsbrygga:
17 mm
Skalmlängd:
135 mm
Material:
Metall
Färg:
Gunmetal
Glasens färg:
G-15XLT Green
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Pilot-inspirerad unisexbåge från Ray-ban med tidlös design. De vackert skulpterade acetatskalmarna ger tillsammans med metallfronten ett stilrent och sportigt uttryck.

Den här utgåvan av modellen har svarta skalmar och metallicgrå front med kristallgröna glas. Ray-Bans klassiska logga är stilenligt placerad på utsidan av skalmarna och på det högra glaset.

Det finns inget mer legendariskt namn än Ray-Ban när vi pratar solglasögon. Ray-Ban brukar ofta omnämnas som ”Kings of cool” och det är inte svårt att förstå varför. Ikoniska solglasögon som Ray-Ban Aviator och Ray-Ban Wayfarer utgör själva sinnesbilden för vad tidlöst cool design är. Det handlar om solglasögon som är så mycket mer än bara ett par solglasögon, de representerar en hel livsstil. Ray-Ban blev nämligen tidigt det naturliga valet för rockstjärnor och filmstjärnor. Stilbildande artister som Bob Dylan och Marilyn Monroe kunde ofta ses i solglasögon från Ray-Ban. Det fantastiska med Ray-Ban är att de också bara blir mer populär för varje år som går. Solglasögon från Ray-Ban är idag mer trendiga än någonsin förut.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image