Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

 • Spara recept
 • Exklusiva erbjudanden
 • Orderhistorik
 • Favoriter
 • Ändra uppgifter
 • Upprepa beställning

Välkommen tillbaka! Här är produkterna från ditt senaste besök

Aviator RB3025-2930

Ray-Ban

Ray-Ban Aviator RB3025-2930
vertual mirror big image frame mask
Ray-Ban
 • Aviator RB3025-2930 thumbnail
 • Aviator RB3025-2930 thumbnail
 • Aviator RB3025-2930 thumbnail

Vårt pris:1195 kr Rek. pris:1730 kr

(6 betyg)

Mått & Specifikationer

Bredd:
138 mm
Glasbredd:
58 mm
Glashöjd:
48 mm
Näsbrygga:
14 mm
Skalmlängd:
135 mm
Material:
Metall
Färg:
Grey
Glasens färg:
Grey Mirror
Glasses Measurements

Mer om produkten

RB3025 Aviator är namnet på Ray-Bans första och mest legendariska solglasögon.

RB3025 Aviator från den klassiska glasögontillverkaren Ray-Ban är ett par legendariska solglasögon som bara blir mer populär för varje är som gör. Med sin tidlösa design är RB3025 Aviator en av dessa sällsynta solglasögon som alla känner igen . Det handlar nämligen om solglasögon som alltsedan de togs fram på 1930-talet har stått modell för alla andra pilotglasögon. Tack vare sin innovativa historia har Ray-Ban växt till att bli ett av världens absolut starkaste varumärken, och RB3025 Aviator är de solglasögon som startade allting för företaget.

Med sina tårformade glas och delikata konstruktion är RB3025 Aviator en modell som utstrålar elegans och kvalitet ända ut i skalmspetsarna. RB3025 Aviator är en av ett fåtal solglasögon som inte berörs speciellt mycket av trender. Det faktum att det här är solglasögon som varit populära i över sju decennier talar sitt tydliga språk.

De ovala och stora glasen gör att RB3025 Aviator passar de flesta ansiktsformer väldigt väl, men kanske framförallt de med en fyrkantig ansiktsform. Pilotglasögon som RB3025 Aviator representerar för många av oss själva sinnesbilden av tidlös design. RB3025 Aviator tillverkades först enbart för det amerikanska flygvapnet, då de behövde solglasögon som kunde skydda dem från att bli bländade i luften.

Ray-Ban Aviator är självfallet också utrustad med glas som skyddar dina ögon mot solens farliga UV-strålning. De klassiskt tårformade glasen är dessutom läckert mörktonade. Ray-Bans klassiska logga är stilenligt placerad på utsidan av skalmarna. Köp dina RB3025 Aviator här på LensWay så får du branschens bästa service på köpet.

Det finns inget mer legendariskt namn än Ray-Ban när vi pratar solglasögon. Ray-Ban brukar ofta omnämnas som ”Kings of cool” och det är inte svårt att förstå varför. Ikoniska solglasögon som Ray-Ban Aviator och Ray-Ban Wayfarer utgör själva sinnesbilden för vad tidlöst cool design är. Det handlar om solglasögon som är så mycket mer än bara ett par solglasögon, de representerar en hel livsstil. Ray-Ban blev nämligen tidigt det naturliga valet för rockstjärnor och filmstjärnor. Stilbildande artister som Bob Dylan och Marilyn Monroe kunde ofta ses i solglasögon från Ray-Ban. Det fantastiska med Ray-Ban är att de också bara blir mer populär för varje år som går. Solglasögon från Ray-Ban är idag mer trendiga än någonsin förut.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

 • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
 • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(6 betyg)

4.8
6

Snyggaste klassikerna till kanonpris, kan inte bli bättre.

Väldigt snygga! Skönt för ögonen med!

Beställde ett par sådana här, fick hem fel färg. Kontaktade kundservice samma kväll och fick de rätta solglasögonen dagen efter. Grymt bra kundservice och bemötande! Mer än nöjd! :)

Kom dagen efter att jag beställde! Älskar dem.

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.