Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Ray-Ban

  Clubmaster RB3016-W0366

  Ray-Ban Clubmaster RB3016-W0366
  vertual mirror big image frame mask
  Ray-Ban
  • Clubmaster RB3016-W0366 thumbnail
  • Clubmaster RB3016-W0366 thumbnail
  • Clubmaster RB3016-W0366 thumbnail

  Vårt pris:1195 kr956 kr Rek. pris:1500 kr

  Snittbetyg: 4.5 / 5 (4 betyg)

  Mått & Specifikationer

  Bredd:
  144 mm
  Glasbredd:
  51 mm
  Glashöjd:
  43 mm
  Näsbrygga:
  21 mm
  Skalmlängd:
  145 mm
  Material:
  Metall
  Färg:
  Mock Tortoise/Arista Crystal
  Glasens färg:
  G-15XLT Green
  Glasses Measurements

  Mer om produkten

  Tidlös retro-modell från Ray-Ban som ger en klassiskt intellektuell look. Designen är starkt förknippad med 60-talets medborgarrättskamp och den rebelliska anda som då förändrade världen. Den ovala formen tillsammans med de kurviga linjerna ger en design som andas klass.

  På den här utgåvan av RB3016 Clubmaster är skalmar och frontens överdel i brunmelerat acetat medan frontens underdel och näsbrygga är guldfärgad metall. Ray-Bans klassiska logga är givetvis stilenligt placerad på ovandelen av det högra glaset.

  Denna modell har storlek M-L (51).

  Det finns inget mer legendariskt namn än Ray-Ban när vi pratar solglasögon. Ray-Ban brukar ofta omnämnas som ”Kings of cool” och det är inte svårt att förstå varför. Ikoniska solglasögon som Ray-Ban Aviator och Ray-Ban Wayfarer utgör själva sinnesbilden för vad tidlöst cool design är. Det handlar om solglasögon som är så mycket mer än bara ett par solglasögon, de representerar en hel livsstil. Ray-Ban blev nämligen tidigt det naturliga valet för rockstjärnor och filmstjärnor. Stilbildande artister som Bob Dylan och Marilyn Monroe kunde ofta ses i solglasögon från Ray-Ban. Det fantastiska med Ray-Ban är att de också bara blir mer populär för varje år som går. Solglasögon från Ray-Ban är idag mer trendiga än någonsin förut.

  Denna modell har storlek M-L (51).

  Passform

  Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
  Glasses fit image

  Kommentera och betygsätt Clubmaster RB3016-W0366

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (4 betyg)

  4.5
  4

  Dem e fin

  ja tycka de e bra

  Omfg dem är bäst